fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Frisörpall

Letar du efter en bekväm frisörpall som stöder dig under ditt dagliga arbete? Då behöver du inte leta längre. På Salontotal.se har vi ett urval av olika typer för att hjälpa dig att uppnå en bra ergonomisk arbetsställning. Hitta rätt frisörpall som passar dig.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke

Frisörpallar

En frisörpall är också känd som en frisörcykel. Det är ett av de viktigaste salongsverktygen. Frisörstolarna ger dig ett bekvämt och ergonomiskt stöd under det dagliga arbetet. Pallarna är justerbara i höjdled med hjälp av en gaslyft. På så sätt kan du ställa in önskad höjd för att skapa bästa möjliga ergonomiska hållning. Förebygg ryggsmärtor genom att börja i tid med en bra hållning.

Olika typer

Det finns olika typer av frisörpallar. För att växla mellan att stå och sitta när du arbetar är det viktigt att ha en bra barberarpall. Vilken pall föredrar du?

  • Saddle seat: Denna frisörpall är formad som en hästsadel, därav namnet saddle seat. Den ger ett bekvämt och ergonomiskt stöd. Det här är en pall att välja om du har lätt för att få ont i benen och ryggen. På grund av sadelstolen sitter du uppåt och benen är avlastade. Det är en sadelpall på hjul. Skulle du hellre välja en frisörpall med en plast- eller aluminiumbas? Vi har båda i vårt sortiment, nämligen Kappersfiets Jockey och Kappersfiets Fury.
  • Platt sits: Detta är en frisörpall med platt sits. Gillar du inte att ha ett formgjutet säte? Då är denna pall med hjul vad du behöver. Den mjuka sitsen gör att det känns bekvämt. Rolkruk Crystal har en aluminiumbas med gummihjul.

Reservhjul

Är hjulen på din favoritpall sliten, men är pallen i övrigt i bra skick? Byt sedan ut hjulen. På Salontotal.se säljer vi reservhjul. Kontrollera i förväg vilka hjul som passar till stolen. Har din avföring inte rullat så bra på sistone eller lämnar den ränder på golvet? Du kanske borde kontrollera hjulen och byta ut dem om det behövs. Har du redan gjort detta?

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.