fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Toppik

Det välkända märket Toppik erbjuder en perfekt lösning för olika hårproblem. I Toppiks sortiment finns flera produkter som hjälper till att dölja utväxten, samt de berömda hårförtjockarna med Toppiks egna hårbyggnadsfibrer. Dessa hjälper till att förtjocka tunnare hår och få håret att se fylligare ut igen. Toppik vill att du inte ska behöva oroa dig för ditt hår! Ta en titt på Toppiks breda sortiment och hitta en önskad produkt för varje hårproblem.

Sortering

Per sida
Ingredienser
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Toppik hår

Det amerikanska märket Toppik Hair har tillhandahållit produkter för håravfall till både män och kvinnor i mer än 30 år. Toppik Hair är ett märke av hårvårdsprodukter som är utformade för att hjälpa personer med tunnare hår eller skalliga partier att få ett fylligare, naturligt utseende på håret. De har utvecklat en egenutvecklad hårfiber som fäster bra vid ditt eget hår och omedelbart skapar en bra fyllig look. Varumärkets huvudprodukt är Toppik Hair Building Fibers, som är små fibrer som matchar ditt befintliga hår i färg och skapar en fylligare effekt.

Toppik hårbyggnadsfibrer

Toppik Hair Building Fibers är mikroskopiska fibrer gjorda av naturliga keratinproteiner som fäster vid befintligt hår för att ge en fylligare och tjockare look. I Toppiks produkter hittar du de egenutvecklade Hair Building Fibers som får ditt hår att se fylligare ut igen. Hårfibrerna fäster sig vid håret för att få enskilda hårstrån att se tjockare och fylligare ut. Du hittar dem även i Toppik Colored Hair Thickener som hjälper till att förtjocka olika nyanser av hår. Toppik hårfibrerna är så populära eftersom de är mycket motståndskraftiga mot olika väderförhållanden. Så om du lider av tunnare hår kan du använda Toppik för att få ditt hår att se fylligare ut oavsett förhållanden!

Toppik Root Touch Up

Lider du av utväxt eller vill du dölja de gråa hårstråna? Toppik hjälper dig med sina Root Touch Up Sprays. Dessa utväxtsprayer är tillfälliga hårfärgningar och finns i olika färger som svart, mellanbrun, mörkbrun och ljusbrun. Dessa sprayer är lätta att applicera lokalt genom ett litet spraymunstycke och innehåller ingen ammoniak eller peroxid. Root Touch Up är en enkel hemmalösning för att dölja utväxt och grått hår!

Köp Toppik

Salontotal.se kan du köpa alla populära Toppik-produkter. Om du beställer dem från söndag till fredag före kl. 22.00 och de finns i lager har du dem hemma i morgon! Om du beställer för mer än 35 euro betalar du inga fraktkostnader.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.