fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Blont pulver

Behöver du en ljusare färg i håret? Blont pulver kan ljusa upp ditt hår vackert. Perfekt för att färga håret och välja nyans själv. Oavsett om du vill ljusa upp håret för att det är sommar eller för att det är vinter gör blekningspuder det väldigt enkelt. På Salontotal.se hittar du ett brett utbud av olika varianter av blondinpulver så att du kan glänsa med ditt blonda hår.

Sortering

Per sida
Hairtype
Ingredienser
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Hur det fungerar.

Att bleka håret med blont pulver måste göras försiktigt, du vill naturligtvis inte att det ska bli fel. Det blonda pulvret blandas med väteperoxid för att ljusa upp håret. Tillsätt vid behov en färgkorrigerare för att se till att håret inte får en annan nyans. Salontotal.se har olika puder med olika styrka. Goldwell Oxycur Platin Dust-Free Blonde Powder kan till exempel avfärga håret upp till 7 färgnivåer med bästa möjliga mildhet. Inblädningstiden beror på önskad effekt och hårets nuvarande färg. Kontrollera därför alltid håret regelbundet under avfärgningen. Blekningspulvret skapar ljusblonda färgresultat för de vackraste fräscha blonda skärningarna! För att se till att ditt hår inte får ett gult skimmer kan du börja med ett silverschampo. På så sätt kan du njuta av dina nya lås under lång tid.

Vård efter blondering

Efter att du har använt blondinpulver är det viktigt att du tar hand om ditt hår intensivt. Använd vårdande och reparerande produkter efter behandlingen. Det finns särskilda vårdprodukter som är lämpliga för färgat hår. Tänk på ett schampo, balsam och en vårdande hårmask är också bra för ditt nyfärgade hår. Specialprodukterna för färgat hår ser till att du kan njuta av din nya färg så länge som möjligt. Om du tar hand om dina färgade lockar på rätt sätt kommer ditt hår att glänsa.

Köp blekningspulver på Salontotal.se

Är du redo för en ny hårlook? Beställ färgpulver från Salontotal.se idag och ta del av alla våra fördelar! Om du gör din beställning före 23:59 på söndag till fredag gör vi vårt bästa för att leverera din favoritprodukt hem till dig redan nästa dag. Och om du gör en beställning värd 35 euro eller mer täcker vi fraktkostnaderna. Du kan också kontakta oss när som helst med alla dina frågor. Du kan kontakta vår kundtjänst måndag-fredag från 9:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.