fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Insikt

Insight är ett innovativt och miljövänligt varumärke som fokuserar på att skapa högkvalitativa hårprodukter som respekterar naturen. I deras filosofi betonas användningen av naturliga och hållbara ingredienser. På så sätt strävar de efter maximal effektivitet utan att kompromissa med kvaliteten. Läs mer om Insight >>

Sortering

Per sida
Insight
  • visa allt
  • visa mindre
Hairtype
Featured
Hårbottenproblem
Problem med håret
Ingredienser
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Insights naturliga ingredienser för friskt hår

Insight använder endast naturliga och ekologiska ingredienser i alla sina produkter, t.ex. vegetabiliska oljor, extrakt av örter och frukter samt eteriska oljor. Dessa ingredienser är noggrant utvalda för sina närande och stärkande egenskaper. Detta gör dem idealiska för att upprätthålla ett friskt hår.

Insikt: veganska formler utan skadliga ämnen

En av varumärkets egenskaper är att alla dess produkter är veganska och fria från skadliga kemikalier som parabener, silikoner, sulfater och konstgjorda färgämnen. Detta gör att märkets produkter inte bara passar personer med en vegansk livsstil, utan även alla som letar efter hälsosamma och miljövänliga hårvårdsprodukter.

Insight's vårdande schampo och balsam för alla hårtyper

Dethär varumärket erbjuder flera schampon som är skräddarsydda förolika hårtyper och behov. Från återfuktande och närande formulas till renande och revitaliserande behandlingar: Det finns ett schampo från Insight för alla. Varumärkets milda och effektiva rengöringsmedel avlägsnar smuts och överflödiga oljor utan att torka ut håret. Det gör håret mjukt, glänsande och friskt.

Förutom schampoerbjuder vi också flera balsam från Insight som är utformade för att återfukta, reda ut och stärka håret. De rika och krämiga formlerna tränger djupt in i håret. Det gör det silkeslent, mjukt och lätt att styla. Oavsett om du har torrt, skadat, färgat eller fint hår har det här varumärket ett balsam som passar dina behov och hårönskemål.

Köp Insight på Salontotal.se

Med Insight hårprodukter kan du njuta av den naturliga skönheten i ett friskt, glänsande hår samtidigt som du bidrar till en mer hållbar värld. Berika din hudvårdsrutin med det här märkets naturliga och veganska hårprodukter.

Vanliga frågor om Insight

Är Insight-produkterna lämpliga för alla hårtyper?

Ja, produkterna är generellt lämpliga för alla hårtyper, inklusive normalt, torrt, skadat, färgat, fint, lockigt och frissigt hår. De erbjuder olika produkter som är utformade för att tillgodose olika hårbehov.

Är Insight-produkterna säkra att använda för personer med känslig hårbotten?

Ja, produkterna är fria från starka kemikalier såsom parabener, silikoner, sulfater och artificiella färgämnen. Det gör dem generellt lämpliga för personer med känslig hårbotten. De naturliga och ekologiska ingredienserna hjälper till att lugna hår och hårbotten.

Är Insight-produkterna veganska och djurtestade?

Ja, det är de. Alla produkter från detta varumärke är veganska och djurfria, eftersom varumärket är engagerat i djurskydd och miljömedvetenhet. Produkterna är inte testade på djur.

Hur effektiva är Insight-produkterna jämfört med andra märken?

Produkterna är kända för sin effektivitet och föredras av många människor på grund av sina naturliga ingredienser och miljövänliga tillvägagångssätt.

Hur kan jag välja rätt Insight-produkter för mitt hår?

Att välja rätt produkter från det här varumärket beror på dina specifika hårbehov och önskningar. Tänk på din hårtyp, textur, skick och önskade resultat. Vi rekommenderar att du läser produktbeskrivningarna och rekommendationerna på förpackningen för att hjälpa dig att bestämma vilka produkter som är bäst för ditt hår.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.