fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5
Clubman Pinaud produkter
Sortering

Per sida
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Betydelsen av Pinaud Clubman

Skägg- och rakningsprodukter som Clubman Pinaud's är viktiga för en man eftersom de hjälper till att bibehålla en hälsosam och välvårdad hud och skägg. Huden under skägget kan snabbt bli uttorkad och irriterad om den inte sköts på rätt sätt. Därför är det viktigt att använda skäggolja eller skäggbalsam för att återfukta och skydda huden. Det gör att skägget ser friskare och vårdad ut. Samma sak gäller för rakning. Clubman Pinaud-rakningsprodukter som t.ex. rakskum eller gel hjälper till att ge en jämnare rakning och skyddar mot irritation eller rakhyvel. Aftershave lugnar och vårdar huden efter rakning.

Förpackning

Clubman Pinauds produkter är inte bara bra för vård, utan även för förpackning och design. Alla produkter levereras i snygga förpackningar som passar perfekt i alla badrum och tvättrum. De har verkligen ett unikt utseende som du inte lätt kommer att se från andra märken. Till exempel har Clubman Pinaud Bay Rum After Shave Lotion förpackningen verkligen formen av en romflaska.

Köp Clubman Pinaud produkter på Salontotal.se

Är du också nyfiken på de speciella Clubman Pinaud-produkterna? Vi på Salontotal.se är i alla fall väldigt glada, så vi rekommenderar definitivt dessa läckra skägg- och rakningsprodukter! Om du beställer före kl. 22.00 söndag till fredag gör vi vårt bästa för att leverera ditt paket nästa arbetsdag! Och om du beställer för 35 euro eller mer betalar du inga fraktkostnader alls. Har du frågor om en produkt eller annat? Vänligen kontakta vår kundtjänst. De är tillgängliga måndag till fredag från 9:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.