fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

DOOP hårprodukter

DOOPs hårprodukter gör alla frisyrer möjliga. Du kan alltid skapa det du vill ha utan att håret blir fett. Dessutom är alla produkter parabenfria, enkla att använda och lätta att tvätta ur håret. Det är inte för inte som så många människor blir beroende av DOOPs hårprodukter. DOOPs motto är därför "om vi inte har det, behöver du det inte!

Sortering

Per sida
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris

Funktioner DOOP

  • För alla hårtyper
  • Unisex

Funktioner DOOP

  • För alla hårtyper
  • Unisex

DOOP hårprodukter består av naturliga ingredienser

På DOOP tror vi på kraften hos naturliga ingredienser. Det är därför DOOP hårprodukter är formulerade med noggrant utvalda och högkvalitativa ingredienser. Från vårdande oljor till växtextrakt, varje produkt är utformad för att ge näring, skydda och hålla ditt hår friskt. Med DOOPs hårprodukter behöver du inte kompromissa mellan stil och vård.

För varje hårtyp och tillfälle

Oavsett om du är ute efter daglig vård eller en speciell look för en fest, har DOOPs hårprodukter lösningen för varje hårtyp och varje tillfälle. Produktlinjerna är utformade för att uppfylla alla dina behov.

Salontoppers favoritprodukter från DOOP

Det finns ingen styler från DOOP som vi inte skulle våga rekommendera. Vi ser det lite som att välja mellan sina barn, det är också omöjligt. Eftersom vi måste göra ett val så väljer vi DOOP The Freaker 100ml. Detta formande suddgummi ger en mycket hög stadga och är perfekt för freaky korta frisyrer. Det bästa av allt är att ditt hår är restylbart resten av dagen, så att du kan satsa på en ny look när som helst på dagen. DOOP The Player 100ml är ett formande fibergummi för medellångt till långt hår. Vaxet skapar en rörig look. Kaos i ditt hår! Mer volym utan att göra håret fett eller hårt, och med detta vax är ditt hår dessutom lätt att styla om. För en look utanför sängen, välj DOOP The Screamer 100ml. Denna smöriga pastakräm gör att håret känns mjukt, fluffar inte till håret men ger ändå extra styrka till håret. Lämplig för kort till medellångt hår.

DOOP:s vision

Riktigt (hår)mode syns inte på catwalken. Riktigt hårmode skapas på gatan. Det är i alla fall visionen hos de holländska(!) grundarna av hårstylingmärket DOOP hårprodukter. De hämtar sin inspiration från kreativa ungdomar från hippa stadsområden i bland annat Amsterdam, Tokyo, London, New York och LA och översätter denna modeinspiration till stylingprodukter av högsta kvalitet, som matchar kraven och önskemålen hos denna hippa och unga målgrupp.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.