fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Övningshuvuden

Salontotal.se hittar du övningshuvuden med äkta hår som kan hjälpa dig med din frisörutbildning eller kurs. Dockan kommer att stödja dig optimalt i ditt frisöryrke. Vi erbjuder träningshuvuden av märket Comair. Du kan välja olika hårlängder för en docka, till exempel 30, 40 och 50 cm. Dessutom finns det även möjlighet till ett frisörhuvud med skägg. Skägget är 25 cm. När det gäller själva träningshuvudena och stativ och klämmor för dessa har du kommit till rätt ställe. Genom att använda ett stativ är frisörhuvudet stadigt fixerat och du kan fortsätta din verksamhet i lugn och ro.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris
Varumärke

Övningshuvuden med äkta hår

De träningshuvuden som erbjuds av Salontotal.se är gjorda av äkta hår. De här produkterna liknar hår från riktiga kunder mest. Väljer du att göra en fin flätning eller vill du hellre öva dig på att färga håret? Allt är möjligt. Praktikhuvudena är lämpliga för klippning, färgning och styling. En fördel med en docka med äkta hår är att håret tål högre temperaturer. Mycket praktiskt om du till exempel vill öva på att lägga till lockar. För att se till att du kan använda din skyltdocka så länge som möjligt kan du använda särskilda skötselprodukter. Dessa produkter tar hand om din dockas riktiga hår.

För studenter, praktikanter eller repetitionskurser

Oavsett om du har varit i yrket i flera år eller om du precis har börjat: med ett frisörhuvud kan du alltid fortsätta att lära dig. På frisörutbildningen lär du dig att klippa och färga hår på både män och kvinnor. Du lär dig att styla håret och hur du bäst sköter det. Det finns också olika kurser för att behärska frisöryrket. Med dessa kurser kan du självständigt ge råd och klippa hår efter bara 10 praktiska lektioner. Att ha ett övningshuvud är därför perfekt om du vill bredda dina kunskaper inom frisöryrket eller bara börja lära dig hantverket.

Beställ övningshuvuden från Salontotal.se

Har du blivit entusiastisk över träningshuvuden med äkta hår? Kan du inte vänta på att börja klippa, färga och styla din dummy? Beställ sedan ditt övningshuvud på Salontotal.se. Om du gör din beställning söndag-fredag före kl. 22.00 gör vi vårt bästa för att leverera paketet hem till dig nästa dag. Om du har mer än 35 euro får du beställningen levererad gratis. Vår kundtjänst är tillgänglig för alla dina frågor måndag till fredag från 9:00 till 21:00. Vi hjälper dig gärna.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.