fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Amerikansk besättning

Ett populärt märke för professionell hårvård för män är tuffa American Crew. Stylingprodukter, hårvård, skäggvård och kropp. Alla dessa produkter hittar du hos American Crew. Som man kan du bygga upp din kompletta groomingrutin med American Crew! Läs mer >>

Sortering

Per sida
Featured
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
 • visa allt
 • visa mindre
Pris
 • visa allt
 • visa mindre

Funktioner American Crew

 • Professionellt varumärke
 • Speciellt för män
 • Styrka av naturliga ingredienser
 • Brett utbud

Funktioner American Crew

 • Professionellt varumärke
 • Speciellt för män
 • Styrka av naturliga ingredienser
 • Brett utbud

American Crew hårvård

"Official Supplier to Men": American Crew har denna viktiga slogan av en anledning. Som en föregångare och trendsättare inom herrvård har varumärket ett tydligt uppdrag. Med hjälp av American Crew hårvård blir grooming och styling en allt viktigare del av den moderna mannens dagliga liv. En bred trend som sträcker sig bortom ålder och ursprung.

Varumärket är leverantören av den bättre frisören. Om du också vill ha ett professionellt tillvägagångssätt kan du prova American Crew hårvård. Detta ursprungligen amerikanska märke har varit ledande inom grooming i 30 år. Från skäggvård till styling, allt finns tillgängligt från märket. De fortsätter att förnya sig, vilket gör dem till ett av världens mest innovativa och intressanta företag eftersom AC ständigt är pionjärer inom stil för män.

Produkterna är baserade på naturliga ingredienser som skyddar hår och hårbotten. På senare tid har märket förnyat sig och förpackningarna är delvis gjorda av återvunnen plast och formlerna har också genomgått en förnyelse och det finns nu även en avdelning med vegansk American Crew hårvård.

American Crew hårprodukter

Varumärket har blivit känt för sina American Crew hårprodukter. Det finns faktiskt många olika typer av schampon och 3-i-1-schampon för duschen. Med till exempel en variant mot håravfall, men också ett silverschampo speciellt för män. Märket erbjuder alltså hårvård för specifika problem som du kan ha med ditt hår och din hårbotten.

American Crew Styling

American Crew Styling har också ett omfattande sortiment för alla typer av olika stilar. Varumärket erbjuder traditionella stylingprodukter som pomade, gel och vax. Men det finns också nyare former för andra stilar och frisyrer, som kräm, volymgivande pulver, pasta och lera. Passar för en matt finish eller bara naturlig volym. Varumärket har alltså något för alla.

American Crew-produkter

Förutom hårprodukter finns det även andra American Crew-produkter för män. Förutom schampo och balsam erbjuder märket även kroppstvätt för duschen och fuktkräm för hudvård. I förlängningen har de också en särskild raklinje. Detta inkluderar alla typer av produkter för skäggvård, skäggstyling, rakningsprodukter och ansiktsvård. Så märket erbjuder verkligen ett komplett sortiment för män!

Ofta ställda frågor

Är American Crew vegan?

Vissa produkter är veganska! År 2021 reviderades ett antal formler och sedan dess har dessa produkter varit veganska. Nedan finns American Crew veganska produkter:

Hur använder du American Crew Pomade?

 

 • Steg 1: Applicera en liten mängd pomade i handdukstorkat hår.
 • Steg 2: Massera in pomadan i håret med handflatan.
 • Steg 3: Styla sedan med en borste eller kam.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.