fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.3/5

Serum för ögonbryn och ögonfransar

Drömmer du också om långa ögonfransar, men är tyvärr inte naturligt välsignad med dem? Eller har du mycket tunna ögonbryn och vill låta dem växa, men kan inte göra det? Då är ett ögonbryns- eller ögonfransserum lösningen för dig! Hundratusentals kvinnor har gått före dig; välj från Salontoppers sortiment och njut av resultatet.


Serum för ögonfransar

Ett fransserum gör dina fransar längre, fylligare och starkare. Produkten innehåller vårdande ingredienser och ser till att din franscykel förlängs, vilket leder till att färre hårstrån förloras. Detta ger din ögonfrans mer tid att nå sin optimala längd och skapar den önskade effekten på kort tid. Så ett Lashserum fungerar verkligen och skapar längre och fylligare fransar!

De bästa fransserummen

Om du letar efter ett bra ögonfransserum har du kommit till rätt ställe på Salontopper! I vårt sortiment hittar du dem från olika märken som ger dig vackra långa fransar. Populära produkter är:

  • Nanolash wimperserum: denna produkt stärker och förlänger fransarna efter bara fyra veckors användning. Nanolash arbetar med naturliga ingredienser och ger dig fylligare och fastare fransar!
  • Revitalash wimperserum: Denna världsberömda produkt stärker dina fransar så att de inte faller ut. Den innovativa kombinationen av aktiva ingredienser förlänger både tillväxtfasen och livslängden för dina fransar. Många andra har gått före dig: upplev Revitalashs framgång med synliga resultat efter bara fyra veckor!

Hos Salontopper hittar du de bästa fransserummen!

Serum för ögonbryn

Denna produkt ser till att dina ögonbryn blir vackert fylliga inom några veckor/månader. Den återfuktar befintliga hårstrån och stimulerar ny hårväxt. Produkten innehåller vissa näringsämnen som får ögonbrynshåren att växa.

Nanobrow wenkbrauw serum är en mycket populär produkt. Den gör att du kan få upp till 50 % fylligare ögonbryn efter 4 veckor! Denna koncentrerade produkt återfuktar, ger näring och återställer. Inom några veckor kommer dina ögonbryn att bli starkare, tjockare och mörkare. Produkten ger dina bryn en vacker look!

En annan fin ögonbrynsprodukt är AVEDA Invati Brow Thickening Serum. Denna veganska produkt är en 4 till 12 veckors kur och ökar tjockleken och fylligheten på dina ögonbryn. Du applicerar produkten dagligen på huden på ögonbrynen och hårstråna.

Köp ögonbryns- och ögonfransserum på Salontopper

Hos salontopper hittar du de bästa serumen för ögonbryn och ögonfransar. Beställer du före 23:59 (från söndag till torsdag kväll)? Då levereras din beställning i morgon! På fredagar levereras beställningar som görs före kl. 22.00 i morgon. Tillsammans med vår partner PostNL gör vi vårt yttersta för att hålla den utlovade leveranstiden om produkten finns i lager. Om din beställning är 35 euro eller mer skickar vi din beställning gratis.

Om du har frågor om en produkt eller om något är oklart kan du alltid kontakta vår kundtjänst. Vår kundtjänst är tillgänglig måndag-fredag från 09:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Gå till kontakt för att hitta telefonnummer och e-postadress. Vi hjälper dig gärna!

Ha kul att shoppa på Salontopper!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.