fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Serum för ögonbryn och ögonfransar

Drömmer du också om långa ögonfransar, men är tyvärr inte naturligt välsignad med dem? Eller har du mycket tunna ögonbryn och skulle vilja låta dem växa, men kan inte göra det? Då är ett ögonbryns- eller ögonfransserum lösningen för dig! Hundratusentals kvinnor gick före dig; välj från sortimentet på Salontotal.se och njut av resultatet.

Sortering

Per sida
SWEED
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Serum för ögonfransar

Ett fransserum gör dina fransar längre, fylligare och starkare. Produkten innehåller vårdande ingredienser och ser till att din franscykel förlängs, vilket gör att färre hårstrån förloras. Detta ger din ögonfrans mer tid att nå sin optimala längd och skapar den önskade effekten på kort tid. Så ett Lashserum fungerar verkligen och skapar längre & fylligare fransar!

De bästa fransserumen

Om du letar efter ett bra ögonfransserum har du kommit till rätt ställe på Salontotal.se! I vårt sortiment hittar du dem från olika märken som ger dig vackra långa fransar. Populära produkter är t.ex:

  • Nanolash wimperserum: Denna produkt stärker och förlänger fransarna efter bara fyra veckors användning. Nanolash arbetar med naturliga ingredienser och ger dig fylligare och fastare fransar!
  • Revitalash wimperserum: Denna världsberömda produkt stärker dina fransar så att de är mindre benägna att falla ut. Den innovativa kombinationen av aktiva ingredienser förlänger både tillväxtfasen och livslängden för dina fransar. Många andra har gått före dig: upplev Revitalashs framgång med synliga resultat redan efter fyra veckor!

Salontotal.se hittar du de bästa fransserumen!

Serum för ögonbryn

Denna produkt ser till att dina ögonbryn blir vackert fylliga inom några veckor/månader. Den återfuktar befintliga hårstrån och stimulerar ny hårväxt. Produkten innehåller vissa näringsämnen som får ögonbrynshåren att växa.

Nanobrow wenkbrauw serum är en mycket populär produkt. Den gör att du kan få upp till 50 % fylligare ögonbryn efter 4 veckor! Denna koncentrerade produkt återfuktar, ger näring och återställer. På några veckor kommer dina ögonbryn att vara starkare, tjockare och mörkare. Produkten ger dina bryn ett vackert utseende!

En annan fin ögonbrynsprodukt är AVEDA Invati Brow Thickening Serum. Denna veganska produkt är en 4- till 12-veckors kur och ökar tjockleken & fylligheten på dina ögonbryn. Du applicerar produkten dagligen på huden på ögonbrynen och håren.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.