fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Keune

Keune är ett hårmärke som ser det som sitt uppdrag att skapa skönhet överallt i världen. De anställda anser att goda sinnen, smidighet och ett kreativt sinne är de viktigaste ingredienserna för att uppnå detta. För detta ändamål har märket samarbetat med de bästa teknikerna, instruktörerna och stylisterna. I slutändan hoppas de kunna få alla kunder att le. Förutom att utveckla kvalitetsprodukter är den nederländska avdelningen av detta företag också socialt engagerad. Till exempel är Keune Group, som dagligen sysselsätter cirka 20 anställda med psykiska funktionshinder, en viktig del av företaget. Detta gör Keune till ett varumärke som Salontotal.se är stolt över att sälja. Läs mer >>

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Problem med hårbotten
Problem med håret
Ingredienser
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Produkter från Keune

Med mer än 120 produkter från Keune i vårt sortiment är vi ganska säkra på att vi kan erbjuda dig det du söker. Vi har specifika produkter för alla hårtyper och du kan hitta fina produkter i alla prisklasser. Dessutom har vi alla typer av produkter: schampo, balsam, skäggolja, gel, olja, skum, färg och så vidare. Vi säljer också praktiska reseförpackningar så att du enkelt kan ta med dig dina favoritprodukter på flyget. Vi har tänkt på allt, så ta god tid på dig att bläddra igenom sortimentet eller sök enkelt efter specifika produkter i filtermenyn.

Favoritprodukter från Keune från Salontotal.se

Keune Style Power Paste 150ml är en produkt som du definitivt bör överväga när du vill ge definition, textur och struktur till ditt korta eller halvlånga hår. Keune Power Past torkar extremt snabbt och håller håret i form under otroligt lång tid. Allt detta tack vare pastans speciella sammansättning. Den höga nivån av konditionering är vad Keunes produkter är kända för, och det gäller verkligen Power Paste! Söker du mer efter en våtlook-effekt? Då är Keune Style Brilliantine Gel 75ml vad du bör välja! Denna produkt torkar inte ut och ger ett smidigt stöd. Långt hår, kort hår eller till och med frissigt hår: den här produkten passar nästan alla hårtyper!

Köp Keune-produkter på Salontotal.se

Vill du skämma bort ditt hår med dina favoritprodukter från Keune? Beställ helt enkelt på Salontotal.se och utnyttja alla våra förmåner! Om du till exempel köper flera produkter till ett värde av 35 euro eller mer är fraktkostnaderna helt gratis. Om du gör din beställning före kl. 22.00 söndag-fredag gör vi vårt bästa för att leverera den hem till dig redan nästa dag. Har du några frågor om en produkt eller annat? Vänligen kontakta vår kundtjänst. De är tillgängliga måndag till fredag från 9:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.