fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

CHI

CHI är ett ledande varumärke inom hårvårdsindustrin och är känt för sina högkvalitativa, naturligt rena produkter. De ger inte bara en vacker frisyr, utan främjar också ditt hårs välbefinnande. Hos oss hittar du ett brett utbud av CHI-produkter som täcker alla aspekter av hårvård: från dagliga tvättar till professionell styling. läs mer >>

Sortering

Per sida
Featured
Problem med hårbotten
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Hårstyling och hårvård från CHI

CHI, förkortning för Cationic Hydration Interlink, är ett ledande varumärke inom professionell hårvård och skönhetsindustrin. Det är känt för sin innovativa teknik och sina högkvalitativa produkter. Varumärket är en del av Farouk Systems, Inc: som grundades av Farouk Shami. Han är en frisör med ett uppdrag att förändra hårvårdsindustrin genom att utveckla säkrare och mer miljövänliga produkter.

Varumärket är känt för sina revolutionerande hårstylingprodukter som CHI plattång, locktång och hårtork. De använder avancerad teknik som keramisk uppvärmning, negativa joner och silkesinfusion. Med dessa stylingverktyg stylar, vårdar och skyddar du ditt hår. Teknologierna hjälper till att bibehålla fukten i håret, minska frissighet och ge en glänsande finish.

Förutom stylingverktyg erbjuder varumärket flera hårvårdsprodukter som schampo, balsam, behandlingar och stylingprodukter. Produkterna är berikade med naturliga ingredienser och är utformade för att vårda, reparera och stärka håret inifrån. Produkterna är lämpliga för olika hårtyper och hårbehov: från skadat och torrt hår till färgat hår och fint hår.

Fördelarna med CHI

CHI utmärker sig genom sin användning av aromaterapi och naturligt rena produkter. Förutom effektiv hårvård berikar den den dagliga rutinen för hårvård. De eteriska oljorna och växtextrakten i produkterna arbetar tillsammans för att vårda håret.

En annan unik egenskap hos varumärket är dess fokus på innovation och teknik, i kombination med ett engagemang för miljömedvetenhet. Varumärket strävar efter att tillverka produkter som är fria från skadliga kemikalier. Det är engagerat i hållbara metoder för produktion och förpackning.

Varumärket är också känt för sina utbildningsprogram och samarbeten med yrkesverksamma inom skönhetsindustrin. Detta gör det till ett populärt varumärke bland frisörer och kosmetologer över hela världen. Med ett rykte om kvalitet, innovation och professionalism är det fortfarande en ledare i världen av hårvård och styling.

Naturligt rena ingredienser i CHI-produkter

CHI använder en mängd olika naturligt rena ingredienser som arganolja, keratin och tea tree-olja. Dessa ingredienser används för sina återfuktande, reparerande och stärkande egenskaper. Genom att använda dessa naturliga ingredienser hjälper produkterna till att vårda och återuppliva håret, samtidigt som de säkerställer en sund tillväxt och glans. Oavsett om du väljer ett CHI-schampo eller en CHI-olja kommer ditt hår att vårdas med rätt ingredienser.

Aromaterapi

Integreringen av aromaterapi i CHI:s produkter bidrar till upplevelsen av välbefinnande under hårvårds- och stylingrutinen. Eteriska oljor används inte bara för sina positiva effekter på håret, utan också för sin förmåga att lugna sinnena, friska upp sinnet och öka den allmänna känslan av välbefinnande. Dofterna av dessa oljor varierar från uppfriskande och energigivande till lugnande och avslappnande. Detta beror på den specifika produkten och de oljekombinationer som används.

Du hittar CHI-produkter på Salontotal.se

Oavsett om du letar efter professionella hårstylingverktyg som en CHI locktång, närande hårvårdsprodukter eller vill uppleva de terapeutiska fördelarna med aromaterapi: CHI erbjuder allt. Du väljer ett varumärke som kombinerarskönhet, hälsa och hållbarhet .Detta gör att du kan gå ut genom dörren varje dag med självförtroende och strålande hår.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.