fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.3/5

CHI

CHI är ett av de snabbast växande och mest populära märkena i den professionella frisörvärlden. CHI står för Cationic Hydration Interlink och kommer från Farouk Systems USA. Varumärket har ett mycket varierat utbud av de mest professionella hårprodukterna för alla hårtyper. Dessutom är märket också känt för sina verktyg för fint hår! Så kolla snabbt in vårt CHI-sortiment och gör ditt val.Läs mer >>

Sortering

Per sida
Featured
Ingrediënten
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

CHI stylingverktyg

Ett bra locktång eller plattång är viktigt i många hushåll, och CHI är ett pålitligt val när det gäller stylingverktyg. På så sätt kan du göra hemma det som du normalt låter frisören göra. Kort sagt, du blir din egen stylist! Naturligtvis kan du också hitta borstar och kammar från CHI, som är praktiska när du snabbt vill styla ditt hår på språng.

Schampo och vårdprodukter

Men innan du börjar med locktång, hårtork eller borste ska du förstås ta hand om ditt hår med CHI-hårolja, schampo eller balsam. Vi har dussintals olika alternativ att välja mellan, för alla hårtyper och ändamål. Alla med de godaste dofterna och de bästa ingredienserna för honom och henne. Vill du beställa flera hårprodukter på en gång? Kolla också in CHI:s kompletta uppsättningar.

Används ofta av frisörer

Många frisörsalonger arbetar med CHI plattång, CHI hårtork och CHI locktång. Plattångstiftet innehåller till exempel helt keramiska plattor som skyddar ditt hår väl! Om frisörerna redan svär på dem, varför inte du också? Välj den professionella utrustning som passar dig och gå aldrig mer ut på gatan med en dålig frisyr.

CHI Lava

En av CHI:s senaste innovationer: hårverktyg med lava. Serien består av Lava Hair Dryer och Lava Hairstyling Iron, två verktyg som är tillverkade av keramiska material i kombination med vulkanisk lava. Tack vare de vulkaniska mineralerna blir ditt hår friskare och dessutom gör de vulkaniska och keramiska jonerna ditt hår vackert mjukt och frissfritt. Vulkanisk lava är också en av de mest effektiva och naturliga värmeledarna, vilket gör att ditt hår formas effektivt och ändamålsenligt. Detta förkortar torktiden, så att det aldrig behöver ta lång tid att styla håret.

De mest populära linjerna

Populära linjer är bland annat Argan Oil-linjen, Aloe Vera-linjen och Keratin-linjen. Arganoljelinjen reparerar och återfuktar ditt hår, Aloe Vera produkterna vårdar ditt hår på ett skonsamt och lugnande sätt och de fina keratinprodukterna fyller på hårets keratininnehåll. Som ett resultat av detta är det mindre sannolikt att ditt hår går sönder! En sak är säker: du kommer att uppleva kvalitet med varje produkt. Shoppa det breda utbudet hos Salontopper och ge din frisyr en uppgradering. Med produkterna och verktygen kan du vara säker på att du köper högkvalitativa produkter som har varit älskade av många yrkesverksamma i många år.

Beställ CHI på Salontopper

Är du entusiastisk över CHI hårprodukter? Du beställer snabbt och enkelt från vårt omfattande sortiment och kan ofta få din beställning levererad nästa arbetsdag. Har du några frågor om produkterna? Fråga då gärna vår kundtjänst.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.