fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Sortering

Per sida
Wella Professionals
 • visa allt
 • visa mindre
Hairtype
Featured
Hårbottenproblem
Problem med håret
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
 • visa allt
 • visa mindre
Pris
 • visa allt
 • visa mindre

Funktioner Wella Professionals

 • 140 år av professionell hårvård
 • Styling, hårvård och hårfärgning
 • För alla hårtyper
 • Brett utbud

Funktioner Wella Professionals

 • 140 år av professionell hårvård
 • Styling, hårvård och hårfärgning
 • För alla hårtyper
 • Brett utbud

Wella Professionals vision

Wella har levererat de finaste hårprodukterna i över 140 år. Historien börjar med Frans Ströhe som patenterade namnet "Wella" 1924. Under dessa 140 år har Wella alltid varit innovativa och varumärket har skiftat fokus från peruker och permanent till alla typer av hårvårdsprodukter. Under de senaste åren har Wella till exempel lagt till Wella EIMI och Koleston Perfect ME+ i sitt sortiment.

Upplev fördelarna med Wella

 • Professionell kvalitet: Wella Professionals produkter är utvecklade med den expertis och precision som krävs av proffs, så att användarna kan uppnå resultat av salongskvalitet hemma.
 • Innovativa formler: Med en historia på mer än 140 år inom hårvårdsbranschen fortsätter Wella att förnya och utveckla avancerade formler och tekniker, såsom Wella EIMI och Koleston Perfect ME+, för att hålla sig i framkant av branschen.
 • Mångsidiga produkter: Wella Professionals erbjuder ett omfattande sortiment av produkter för alla hårtyper och behov, inklusive schampon, balsam, stylingprodukter och hårfärger, vilket gör det enkelt att sätta ihop en personlig hårvårdsrutin.
 • Fokuserar på ditt hårs behov: Oavsett om du är ute efter återfuktning, volym, färgskydd eller reparation har Wella specifika produktlinjer som Invigo och EIMI som är utformade för att tillgodose dina unika hårbehov.

Populära Wella Eimi produkter

Grip Cream - Denna stylingprodukt har en krämig konsistens och ger en flexibel men ändå fast stadga till din look. Stylingkrämen har en matt finish för en nonchalant look.

Pearl Styler - Denna stylinggel ger ditt hår en stark stadga med en pärlemorskimrande glans. Dessutom ger denna Wella-gel ditt hår skydd mot UV-strålning.

Shape Shift - En flexibel variant av de olika hårlackerna från Wella. Den lätta stadgan håller ditt hår i form, men utan en klibbig eller hård look.

Wella Professionals Eimi Root Shoot - Denna Wella Mousse ger ditt hår en bra volymökning under föning, men skyddar samtidigt mot värmeskador.

Wella Professionals Invigo

Invigo är hudvårdsserien från Wella Professionals och erbjuder ett brett utbud av produkter för olika hårtyper och behov. Från återfuktning och reparation till färgskydd och volym - Invigo har de rätta produkterna för alla hårtyper. Produkterna är berikade med högkvalitativa ingredienser som vitaminer och mineraler och är utformade för att vårda, reparera och stärka ditt hår. Med Invigo ser ditt hår inte bara friskt och glänsande ut, utan känns också mjukt och smidigt.

Wella Professionals produkter från Invigo

Wella Professionals Invigo Balance-serie skapar balans i ditt hår och din hårbotten. Den lämnar håret rent och fräscht samtidigt som den avlägsnar orenheter och produktrester. Resultatet? Underbart fräscht, mjukt och rent hår.

Wella Professionals Invigo Color Brilliance-linje är speciellt utvecklad för färgat hår. Tack vare Wella Color Brilliance Blend bevarar den livfullheten i din hårfärg. Formulan innehåller vitamin E & Histidine, vilket säkerställer att den håller din färgning under kontroll efter färgning och skyddar färgen.

Wella Professionals Invigo Volume boost-linje ger styrka och volym till ditt hår. Lider du av livlöst och slappt hår? Då är denna serie rätt för dig, den gör håret mer motståndskraftigt och ger mer stabilitet.

Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich-linje återupplivar torrt och/eller stressat hår. Den ger fukt, näring och skyddar håret mot stress.

Wella Professionals Invigo Sun-serien ger UV-färgskydd och återställer håret. Lämplig för användning under och efter solexponering.

Wella Invigo Blonde Recharge-serienger uppfriskande och livfull färg. Oavsett om det gäller naturligt, färgat eller markerat blont hår. Den hjälper till att förhindra gulning och ger dina blonda lockar en vacker ljus färg!

Wella Invigo Color Recharge-serien är speciellt utformad för röda och bruna hårfärger. Detta beror på att den bevarar ljusstyrkan i din vackra röda eller bruna färg tack vare de färgpigment som har tillsatts.

Wella Professionals färgfräsch mask

Behåll din vackra färg med Wellas färgmasker. Är du ute efter en tillfällig färgförändring i håret utan att skada det? Då har du definitivt hittat rätt med en Colour Fresh-mask. Förutom att ge ditt hår en fin nyans, ger den också extra näring och gör ditt hår underbart mjukt. Du kan välja mellan inte mindre än 11 färger, nu kör vi!

Wella Professionals Oil Reflections

De fina produkterna i serien Wella Professionals Oil Reflections gör ditt hår härligt lent och ger det en vacker glans! Det är en oljebaserad hårvårdsserie som innehåller kameliaolja och extrakt av vitt te. Den gör håret härligt mjukt och har även en återfuktande effekt.

 

Vanliga frågor och svar

Är Wella Curly Girl godkänd?

Wella strävar inte efter att göra alla produkter CG-metodsäkra, men följande produkter uppfyller riktlinjerna för Curly Girl-metoden:

Wella Professionals EIMI Boost Bounce 300ml

Wella Professionals Nutricurls Shampoo For Waves 250ml

Hur länge sitter Wella Color Fresh Mask kvar i håret?

Wella Color Fresh Masks färgmasker sitter kvar i håret i genomsnitt 3-4 tvättar, men det beror på vilken färg du använder och kvaliteten på ditt hår. Röda nyanser, till exempel, stannar i håret längre än andra färger eftersom dessa pigment är starkare. Hårkvaliteten spelar också en stor roll, eftersom färgmasker har svårare att fästa på poröst hår och därför tvättas ur snabbare.

Är Wella Professionals schampo sulfatfritt?

Alla schampon från Wella Professionals är inte sulfatfria. Två schampon från Wella Professionals som inte innehåller sulfater är Wella Professionals Elements Renewing Shampoo 250ml och Wella Professionals Elements Calming Shampoo 250ml.

Är Wella Professionals veganskt?

Wella Professionals har nyligen lanserat en ny serie som är vegansk. Serien Wella Professionals Elements är verkligen vegansk. För de andra linjerna kan det variera per produkt om de är veganer eller inte. För detta, kontrollera om produkten är märkt vegan eller på ingredienslistan.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.