fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Sortering

Per sida
Wella Professionals
 • visa allt
 • visa mindre
Hairtype
Featured
Kategori
 • visa allt
 • visa mindre
Pris
 • visa allt
 • visa mindre

Funktioner Wella Professionals

 • 140 år av professionell hårvård
 • Styling, hårvård och hårfärgning
 • För alla hårtyper
 • Brett sortiment

Funktioner Wella Professionals

 • 140 år av professionell hårvård
 • Styling, hårvård och hårfärgning
 • För alla hårtyper
 • Brett sortiment

Wella Professionals hårvård

Wellas sortiment omfattar schampo, balsam, masker, färgämnen, mousser, torrschampo och hårspray. Varje produkt består av en unik formula som tar fram det bästa i ditt hår.

Wella Professionals hårprodukter

Wella har tillhandahållit de bästa hårprodukterna i över 140 år. Historien börjar med Frans Ströhe som tog patent på namnet Wella 1924. Under dessa 140 år har Wella alltid varit innovativ och varumärket har flyttat sitt fokus från peruker och permanent till alla typer av hårvårdsprodukter. Under de senaste åren har Wella till exempel utökat sitt sortiment med Wella EIMI och Koleston Perfect ME+.

Wella Professionals EIMI Styling

Egentligen ingår alla Wella stylingprodukter i Wella Professionals Eimi-serie. Denna serie består helt och hållet av stylingprodukter. Från Wella skum och hårspray till olika typer av gel och många andra Eimi stylingprodukter. Eimi-serien är känd för professionell kvalitet till ett bra pris. Wella Eimi innehåller också det populära Wella Dry Shampoo Eimi Dry Me. På Salontotal.se säljer vi dessutom flera styling-set med Wella Eimi-produkter!

Populära Wella Eimi produkter

Grip Cream - Denna stylingprodukt har en krämig konsistens och ger en flexibel men fast stadga åt din look. Stylingkrämen har en matt finish för en nonchalant look.

Pearl Styler - Denna stylinggel ger ditt hår en stark stadga med en pärlglansig glans. Dessutom ger denna Wella-gel ditt hår skydd mot UV-strålning.

Shape Shift - En flexibel variant av de olika Wella Hair Lacquers. Den lätta hållningen håller håret i form, men utan att det ser klibbigt eller hårt ut.

Wella Professionals Eimi Root Shoot - Detta Wella Mousse ger ditt hår en rejäl volymboost under fönning, men skyddar samtidigt mot värmeskador.

 

Wella Professionals Invigo

Wella Professionals Invigo Balance-serie ger balans till ditt hår och din hårbotten. Den lämnar håret rent och fräscht samtidigt som den tar bort orenheter och produktrester. Resultatet? Underbart fräscht, mjukt och rent hår.

Wella Professionals Invigo Color Brilliance-serie är speciellt utvecklad för färgat hår. Tack vare Wella Color Brilliance Blend bevarar den din hårfärgs livfullhet. Formulan innehåller E-vitamin och histidin, vilket säkerställer att den kontrollerar din färg efter färgning och skyddar färgen.

Wella Professionals Invigo Volume boost-serien ger styrka och volym till ditt hår. Lider du av livlöst och slappt hår? Då är den här linjen rätt för dig, den gör håret mer motståndskraftigt och ger mer stabilitet.

Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich-serien återupplivar torrt och/eller stressat hår. Den ger fukt, näring och skyddar håret från stress.

Wella Professionals Invigo Sun-serien ger UV-färgskydd och återställer håret. Lämplig för användning under och efter solexponering.

Wella Invigo Blonde Recharge-serien ger en uppfriskande och levande färg. Oavsett om det är naturligt, färgat eller markerat blont hår. Det hjälper till att förhindra gulning och ger dina blonda lockar en vacker ljus färg!

Wella Invigo Color Recharge-sortimentet är speciellt utformat för röda och bruna hårfärger. Detta beror på att den bevarar ljusstyrkan i din vackra röda eller bruna färg tack vare de färgpigment som har tillsatts.

Wella Professionals Colour Fresh Mask

Håll din färg vacker med Wellas färgmasker. Letar du efter en tillfällig färgförändring i ditt hår utan att skada det? Då är en Colour Fresh-mask definitivt rätt väg att gå. Förutom att den ger håret en fin färg ger den extra näring och gör håret underbart mjukt. Det finns inte mindre än 11 färger att välja mellan, så det är dags!

Wella Professionals Oil Reflections

De fina produkterna i Wella Professionals Oil Reflections-serien gör ditt hår vackert smidigt och ger det en vacker glans! Det är en oljebaserad hårvårdsserie som innehåller kameliaolja och vitt te-extrakt. Den gör håret underbart mjukt och har även en fuktgivande effekt.

 

Ofta ställda frågor

Är Wella Curly Girl godkänt?

Wella strävar inte efter att göra alla produkter CG-metod-säkra, men följande produkter uppfyller riktlinjerna för Curly Girl-metoden:

Wella Professionals EIMI Boost Bounce 300ml

Wella Professionals Nutricurls Shampoo For Waves 250ml

Hur länge sitter Wella Color Fresh Mask i håret?

Wella Color Fresh Masks färgmaskerna sitter kvar i håret i genomsnitt 3-4 tvättar, men det beror på vilken färg du använder och hur bra ditt hår är. Röda nyanser stannar till exempel längre i håret än andra färger eftersom pigmenten är starkare. Hårets kvalitet spelar också en stor roll, eftersom färgmasker har sämre förmåga att fästa på poröst hår och därför tvättas ut snabbare.

Är Wella Professionals schampo sulfatfritt?

Alla schampon från Wella Professionals är inte sulfatfria. Två schampon från Wella Professionals som inte innehåller sulfater är Wella Professionals Elements Renewing Shampoo 250ml och Wella Professionals Elements Calming Shampoo 250ml.

Är Wella Professionals vegan?

Wella Professionals har nyligen lanserat en ny serie som är vegansk. Wella Professionals Elements-serien är faktiskt vegansk. För de andra produkterna kan det variera från produkt till produkt om de är veganska eller inte. Kontrollera om produkten är märkt som vegansk eller om det står på ingrediensförteckningen.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.