fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Wella Professionals Leave-in Conditioner

Har du normalt ganska torrt hår? Då är Wella Professionals Leave-in Conditioners lösningen. Namnet säger allt: det är ett balsam som inte behöver tvättas ut. Eftersom du inte sköljer ut balsamet ger du ditt hår tid att absorbera produkten ordentligt för djup återfuktning.

Sortering

Per sida
Wella Professionals
Problem med håret
Pris

Vad gör Leave-in Conditioner från Wella Professionals?

Leave-in Conditioners är perfekta för torrt hår. Du tvättar inte ut produkten och därför får balsamet längre tid på sig att tränga in ordentligt i håret. Dessutom ser ett Leave-in Conditioner till att håret är skyddat hela dagen.

Användning av Wella Leave-in Conditioner

Att använda ett balsam är viktigt för att ta hand om ditt hår. Om du vill ge ditt hår lite extra uppmärksamhet ska du använda ett Leave-in Conditioner. Efter att du har duschat, applicera en generös droppe i handflatorna och fördela den sedan på håret. Eftersom balsamet inte sköljs ut ger det djup återfuktning.

Invigo Colour Brilliance Miracle BB Spray Leave In Balm

En riktig tvåa är Wella Professionals Invigo Colour Brilliance Miracle BB Spray Leave In Balm. Leave In Balm är en favorit när det gäller att skydda håret. Efter att ha applicerat balsamet känns håret smidigt men definitivt inte fett. Använd produkten för att motverka färgblekning.

Behöver ditt hår ännu mer vård och skulle kunna behöva mer glans? Överväg då ett Wella Serum eller välj en bra Wella-olja.

Köp Wella Professionals produkter på Salontopper

På Salontopper har vi ett stort utbud av Wella Professionals hårprodukter. Vid beställning före 23:59 (från söndag till torsdag) levereras ditt paket redan nästa dag!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.