fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Goldwell

I världen av hårvård är Goldwell synonymt med innovation, kvalitet och stil. Oavsett om det gäller hårfärgning, hårvård, stylingprodukter, balsam eller schampo: professionella resultat garanteras med Goldwell-produkter. Varumärket har ett tekniskt försprång som möjliggör ett modernt arbetssätt. Och eftersom Goldwell-produkter nu också finns för hemmabruk kan du ta hand om och styla ditt hår med samma produkter som din stylist och ta med dig en salongsupplevelse hem! Läs mer >>.

Sortering

Per sida
Goldwell
 • visa allt
 • visa mindre
Hairtype
Featured
Ingredienser
Kategori
 • visa allt
 • visa mindre
Pris
 • visa allt
 • visa mindre

Funktioner Goldwell

 • Professionellt varumärke för salonger
 • Brett produktsortiment
 • Innovativa och progressiva
 • Expert på hår- och färgvård
 • Kraftfulla stylingprodukter

Funktioner Goldwell

 • Professionellt varumärke för salonger
 • Brett produktsortiment
 • Innovativa och progressiva
 • Expert på hår- och färgvård
 • Kraftfulla stylingprodukter

Goldwells vision

Sedan 1948 har Goldwell fulländat konsten att vårda håret. Hans Erich Dotter började med en vision om att skapa produkter som inte bara var effektiva, utan också skonsamma mot håret. Idag är den visionen levande i varje produkt. Goldwell är inte bara ett varumärke: det är en partner för stylister över hela världen, med en djup förståelse för hårvårdens konst och vetenskap.

Schampo från Goldwell

Oavsett om du har rakt, färgat eller lockigt hår hittar du rätt schampo för att rengöra och vårda ditt hår hos Goldwell! Faktum är att varumärket har många olika schampon i sitt sortiment. Har du till exempel torrt hår som behöver lite spänst och glans? Då är Goldwell Dualsenses Shampoo något för dig! Letar du fortfarande efter ett schampo som skyddar ditt färgade hår från att blekna och rengör det skonsamt? Då ska du välja Goldwell Kerasilk Shampoo.

Förutom ett brett utbud av schampon hittar du också fina balsam, hårmasker och serum som tar hand om ditt hår på bästa sätt!

Goldwell Creative Texture

En populär produkt är Goldwell Creative Texture. Denna produkt ger ditt hår luftig textur, fräschar upp volymen och är perfekt för att styla om håret senare på dagen. Produkten är enkel att använda; du sprayar den på torrt hår och stylar det som du vill. En stor fördel: sprayen ger inte bara textur, utan skyddar också håret mot värme och UV-strålning.

Goldwell Styling

Naturligtvis får fina stylingprodukter inte saknas i din hårrutin! Styling av håret ger liv åt en klippning och dess färg. Hos Goldwell hittar du många produkter som du kan använda för att skapa din önskade look. Välj till exempel Goldwell Roughman om du letar efter en stylingkräm som vårdar ditt hår och ger styrka, utan att skada din färg och/eller ditt hårs struktur. Eller välj en Goldwell hårspray så att ditt hår får en vacker glans och håller sig i form hela dagen!

Köp produkter från Goldwell

Vill du beställa Goldwell-produkter idag och skapa de coolaste lookerna imorgon? Beställ före kl. 22.00 så levereras dina produkter imorgon. Tillsammans med vår partner PostNL gör vi vårt yttersta för att leverera den utlovade tiden, förutsatt att produkten finns i lager. När din beställning är 35 € eller högre skickar vi din beställning gratis. Köp Goldwell på Salontopper!

Om du har frågor om en produkt eller om något är oklart kan du alltid kontakta vår kundtjänst. Vår kundtjänst finns tillgänglig mån-fre från 09:00 till 21:00, på lördagar från 10:00 till 16:00. Gå till kontakt för telefonnummer och e-postadress. Vi hjälper dig gärna!

Ha så kul när du shoppar!

Vanliga frågor och svar

Vilket Goldwell Shampoo är bäst?

Detta beror på din hårstruktur och det önskade resultatet! Goldwell har ett schampo för varje hårtyp.

Är Goldwells produkter bra?

Ja, Goldwells produkter är bra och professionella! Ursprungligen var produkterna endast avsedda för salongbruk, men efter stor efterfrågan från kunder är Goldwell nu också tillgängligt för hemmabruk.

Är Goldwell vegan?

Nej, Goldwell är inte ett veganmärke. Letar du efter veganska hårprodukter? Kolla sedan in vår Vegan-sida.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.