fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Goldwell

Oavsett om det handlar om hårfärgning, hårvård, stylingprodukter, balsam eller schampo: professionella resultat garanteras med Goldwell-produkter. Varumärket har en teknisk fördel som möjliggör ett modernt sätt att arbeta. Och eftersom Goldwell-produkterna nu också finns tillgängliga för hemmabruk, kan du vårda och styla ditt hår med samma produkter som din frisör och ta med dig en salongsupplevelse hem! Läs mer >>

Sortering

Per sida
Hairtype
Kategori
 • visa allt
 • visa mindre
Pris
 • visa allt
 • visa mindre

Funktioner Goldwell

 • Professionellt salongsmärke
 • Ett brett produktsortiment
 • Innovativ och progressiv
 • Expert på hår- och färgvård
 • Kraftfulla stylingprodukter

Funktioner Goldwell

 • Professionellt salongsmärke
 • Ett brett produktsortiment
 • Innovativ och progressiv
 • Expert på hår- och färgvård
 • Kraftfulla stylingprodukter

Goldwell-produkter

Varumärkets historia går tillbaka till 1948. Grundaren Hans Erich Dotter ville bara en sak: att utveckla progressiva, effektiva men ändå skonsamma produkter exklusivt för frisörer.

Varumärket förstår att partnerskap går längre än bara till fantastiska produkter. Tack vare ett team av internationella och passionerade stylister vet varumärket exakt vad frisörer behöver både när det gäller produkter och samarbete. Varumärket förstår inte bara frisörer, de tänker som frisörer.

Eftersom det fanns en stor konsumentefterfrågan på Goldwell finns produkterna nu även tillgängliga för hemmabruk och du kan även köpa Goldwell-produkter som konsument.

Goldwell schampo

Oavsett om du har rakt, färgat eller lockigt hår hittar du rätt schampo för att rengöra och vårda ditt hår hos Goldwell! Märket har faktiskt många olika schampon i sitt sortiment. Har du till exempel torrt hår som skulle behöva lite smidighet och glans? Då är Goldwell Dualsenses Shampoo något för dig! Letar du fortfarande efter ett schampo som skyddar ditt färgade hår från att blekna och rengör det skonsamt? Välj då Goldwell Kerasilk Shampoo.

Förutom ett brett utbud av schampon hittar du även fina balsam, hårmasker och serum som vårdar ditt hår optimalt!

Goldwell Creative Texture

En populär produkt är Goldwell Creative Texture. Denna produkt ger ditt hår luftig textur, fräschar upp volymen och är perfekt för att styla om ditt hår senare på dagen. Produkten är enkel att använda; du sprayar den på torrt hår och stylar det som du vill. En stor fördel: sprayen ger inte bara textur utan skyddar också håret från värme och UV-strålning.

Goldwell Styling

Fina stylingprodukter får naturligtvis inte saknas i din hårrutin! Styling av håret ger liv åt en klippning och dess färg. Hos Goldwell hittar du många produkter med vilka du kan skapa din önskade look. Välj till exempel Goldwell Roughman om du letar efter en stylingkräm som vårdar håret och ger styrka utan att skada din färg och/eller hårets struktur. Eller välj ett Goldwell hårspray så att ditt hår får en vacker glans och håller sig i form hela dagen!

Köp Goldwell-produkter

Beställ Goldwell-produkter idag och skapa de häftigaste lookerna imorgon? Beställ före 23:59 (från söndag till torsdag kväll) och dina produkter levereras nästa dag! På fredagar levereras beställningar före 22:00 i morgon. Tillsammans med vår partner PostNL gör vi vårt yttersta för att hålla den leveranstid du blivit lovad, förutsatt att produkten finns i lager. När din beställning är 35 euro eller mer skickar vi din beställning gratis. Köp Goldwell på Salontopper!

Om du har frågor om en produkt eller om något är oklart kan du alltid kontakta vår kundtjänst. Vår kundtjänst är tillgänglig måndag-fredag från 09:00 till 21:00, på lördagar från 10:00 till 16:00. Gå till kontakt för att se telefonnummer och e-postadress. Vi hjälper dig gärna!

Ha så roligt med shoppingen!

Vanliga frågor

Vilket schampo från Goldwell är bäst?

Det beror på din hårstruktur och det önskade resultatet! Goldwell har ett schampo för varje hårtyp.

Är Goldwell-produkterna bra?

Ja, Goldwells produkter är bra och professionella! Från början var produkterna endast avsedda för salongsbruk, men efter stor efterfrågan från kunderna finns Goldwell nu även för hemmabruk.

Är Goldwell vegansk?

Nej, Goldwell är inte ett veganskt varumärke. Letar du efter veganska hårprodukter? Kolla då in vår veganska sida.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.