fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Goldwell Rich Repair

Goldwell Rich Repair är en ultimat hudvårdsserie som gör att du kan få ut det bästa av ditt hår. Med dessa produkter kommer du att märka att ditt hår förblir glänsande, mjukt och smidigt. Självklart kan du köpa dessa hos Salontopper. När du väljer Goldwell Rich Repair-produkterna väljer du också högsta kvalitet: formlerna är skapade av experter som under flera år har forskat om vad som är bäst för din naturliga hårfärg och struktur. Alla produktförpackningar är rigoröst testade för allergier och skadliga ämnen, vilket innebär att de är säkra för daglig användning.

Sortering

Per sida
Featured
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Fördelar Rich Repair Goldwell

De mest anmärkningsvärda fördelarna med Goldwell Rich Repair-produkterna är att de verkligen hjälper till att reparera torrt eller skadat hår snabbare. Formulorna innehåller vitaminer, mineraler, proteiner och andra aktiva ingredienser som reparerar och stärker ditt hår. Goldwell Rich Repair-produkterna återfuktar även din hårbotten och stimulerar cirkulationen i hårbotten för att hålla håret friskt. Som ett resultat kommer du att njuta av vackert friskt hår med full glans under längre tid.

Typer av Goldwell Dualsenses Rich Repair-produkter

Med Goldwell Rich Repair-produktlinjen har du flera alternativ till ditt förfogande: det finns schampon, balsam, masker, leave-in sprayer och så vidare. De har olika verkan utifrån individuella behov av vård eller omstrukturering. Goldwell Dualsenses Rich Repair Restoring Shampoo är till exempel ett milt schampo som reparerar håret intensivt. Det har en mjukgörande och vårdande formula som ökar elasticiteten och ger näring åt torrt eller skadat hår. Detta schampo innehåller speciella ingredienser som hjälper till att reparera håret samtidigt som det förebygger känslighet och brott, så att du kan njuta av glänsande, silkeslent och voluminöst hår längre!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.