fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

System Professionell

System Professional var det första varumärket som utvecklade en produktlinje som tillgodoser individuella hårbehov. Moderbolaget Wella såg med sina System Professional-produkter 1974 till att den individuella hårdiagnosen blir vägledande när rätt vårdprodukter ska sättas samman. Produkterna är idealiska för hemmabruk och förbättrar hårets kondition

Sortering

Per sida
System Professional
  • visa allt
  • visa mindre
Hairtype
Featured
Problem med hårbotten
Ingredienser
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

 

Exklusiv salongsupplevelse baserad på ditt hårtillstånd

Under de senaste 40 åren har System Professional lyckats skapa en personlig "hårkarta" för varje individ. Den används för att analysera hur elastiskt, friskt och vitalt ditt hår är. Allt detta beror på mängden lipider i ditt hår. Detta ämne förbättrar hårets energinivå. Det säkerställer också att nagelbandet har och bibehåller integritet och flexibilitet. Efter denna skanning kan mer än 147 miljoner kombinationer göras från sortimentet för att passa just dina hårbehov.

System Professionals mest populära produkter

Att välja en favoritprodukt från System Professionals sortiment är inte möjligt. Det beror på att det är helt beroende på din hårtyp vilka produkter du behöver. Det får du reda på genom att göra en individuell håranalys på System Professionals webbplats. System Professionals system är dock indelade i tre pelare. Colour Save-produkterna bevarar din vackra hårfärg och skyddar keratinstrukturen. Hydrate-produkterna ser till att du får tillräckligt med fukt och inte torkar ut. Så det finns en passande System Professional-produkt för alla! Ta en titt bland det omfattande sortimentet snart.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.