fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.3/5

Sortering

Per sida
System Professional
  • visa allt
  • visa mindre
Hairtype
Featured
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

System Professional

System Professional är det första märket som har utvecklat en produktlinje som svarar mot individuella hårbehov. År 1974 såg Wellas moderbolag System Professional till att individuella hårdiagnoser var den vägledande principen för sammansättningen av de rätta vårdprodukterna. Produkterna är idealiska för hemmabruk och förbättrar hårets kondition.

Exklusiv salongsupplevelse baserad på ditt hårs tillstånd

Under de senaste 40 åren har System Professional lyckats skapa en personlig "hårkarta" för individen. På denna grund analyseras hårets elasticitet, hälsa och vitalitet. Allt detta beror på mängden lipider i håret. Detta ämne förbättrar hårets energinivå. Det ser också till att hårbotten är och förblir hel och flexibel. Efter denna undersökning kan mer än 147 miljoner kombinationer göras från sortimentet för att passa ditt hårs behov.

De mest populära produkterna från System Professional

Det går inte att välja en favoritprodukt från System Professional-sortimentet. Det är helt beroende på din hårtyp vilka produkter du behöver. Det kan du ta reda på genom att göra den individuella håranalysen på System Professionals webbplats. Systemen från System Professional är indelade i tre pelare. Color Save-produkterna säkerställer att din vackra hårfärg bevaras och skyddar även keratinstrukturen. Hydrate-produkterna ser till att du är återfuktad och inte torkar ut. Det finns alltså en passande System Professional-produkt för alla! Ta en titt på det omfattande sortimentet.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.