fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Panasonic

Panasonic levererar högkvalitativa hårklippare för både professionellt bruk och hemmabruk! Varumärket har ett brett utbud av högkvalitativa hårklippare och trimmer med matchande klipphuvuden. Panasonics hårklippare och trimmers är utformade för att ligga bekvämt i handen och vara ergonomiska .Läs mer >>

Sortering

Per sida
Kategori
Pris
 • visa allt
 • visa mindre

Funktioner Panasonic

 • Hög kvalitet
 • Professionella hårklippare och trimmers
 • Användarvänliga verktyg
 • För professionellt bruk och hemmabruk
 • ergnomiska vänliga verktyg

Funktioner Panasonic

 • Hög kvalitet
 • Professionella hårklippare och trimmers
 • Användarvänliga verktyg
 • För professionellt bruk och hemmabruk
 • ergnomiska vänliga verktyg

Panasonic-verktyg

Panasonic grundades 1918 och har sedan dess vuxit till ett globalt känt varumärke med ett brett utbud av produkter. Varumärket står för "framtida hantverk": det vill skapa med elegans, uppmärksamhet, omsorg och omsorg. Detta återspeglas också i märkets produkter; när du väljer Panasonic kan du vara säker på att du väljer kvalitet!

Panasonic hårklippare

En hårklippare lämpar sig främst för att helt eller delvis raka skägg- och huvudhår. Apparaten har ofta justerbara tjejer eller tillbehör, så att du själv kan ställa in klipplängden. Panasonic har ett brett utbud av hårklippare som hjälper dig att uppnå önskat resultat. Bra att veta; hårklipparna är bra för pengarna, bekväma att hålla i och mycket användarvänliga.

En populär hårklippare är Panasonic ER-DGP82 Tondeuse, som lämpar sig för både finkamning och helklippning. Den inbyggda Constant Control säkerställer konsekventa klippresultat oavsett hårdensitet.

Panasonic ER1512 Clipper är också en eftertraktad produkt. Letar du efter en hårklippare i toppklass med alla tänkbara funktioner? Då är du på rätt plats med den här modellen! Modellen laddas snabbt och har slitstarka blad som ger dig många år av rakglädje.

Panasonic trimmer

En trimmer är lämplig för att trimma ansiktshår och ta bort små hårbitar. En trimmer är till exempel perfekt för att trimma skägg eller mustasch. En trimmer från Panasonic är av hög kvalitet och trevlig att använda.

En trimmer som säljs ofta är Panasonic ER-GP21 Trimmer. Denna lätta trimmer har en skärlängd på endast 0,3 mm och är inte längre än 15 cm, vilket gör det ännu enklare att raka sig längs öron och hals!

Letar du efter en trimmer som låter dig utföra riktigt precisionsarbete? Då är Panasonic eRazor ER-RZ10 något för dig! Med den här uppladdningsbara trimmern kan du trimma skägget mycket exakt. Den här modellen är också lätt att rengöra och har ett säkerhetsblad för att förhindra hudirritation.

Panasonic skärhuvud

Är skärhuvudet på din klippare eller trimmer på väg att bytas ut? Inga problem! Du kan snabbt och enkelt byta ut det mot ett nytt Panasonic-klipphuvud, så att du kan njuta av ett vackert rakat ansikte igen. När du beställer ett skärhuvud ska du se till att det passar din klipp- eller trimmermodell.

 

Ofta ställda frågor

Vad är skillnaden mellan trimmer och klippare?

En trimmer används för detaljerade arbeten, t.ex. för att trimma polisonger, mustasch eller skägg. En klippare är till för stora jobb som att raka huvud- och skägghår.

Är skärhuvudet på en Panasonic klippare eller trimmer utbytbart?

Ja, klipphuvudet på en klippare eller trimmer är vanligtvis utbytbart. Panasonic erbjuder olika typer av skärhuvuden.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.