fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Gel

En hårgelé ser till att håret stärks och håller sig fint i form hela dagen. På Salontotal.se har vi ett brett utbud av geler från flera kända märken. Hitta en professionell bra hårgelé som passar din hårtyp, oavsett om du väljer lätt eller stark stadga, på Salontotal.se hittar du den bästa hårgelén!

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Problem med håret
Ingredienser
  • visa allt
  • visa mindre
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Vilka olika typer finns det?

Det är viktigt att först titta på din hårtyp och vad är ditt mål med din look? Har du tjockt hår och vill att det ska hålla bra? Välj sedan en gel med stark stadga. Om du har tunnare hår och inte behöver ha så hårt och fast hår, kan du välja en lätt stadga och en lätt stadga. Du kan också välja ditt favoritmärke för frisörer. Tänk på Wella, Schwarzkopf, Goldwell eller Red One. Se därför först själv efter vilken grad av stadga ditt hår behöver och vilken look du vill skapa.

Vad är den bästa hårgelén?

För tjockare hår eller för en snygg look är till exempel gel en topprodukt. En hårgelé känns våt när den appliceras, men torkar ganska snabbt när den är applicerad. Den ser till att hålla håret i form hela dagen. Du behöver inte ens titta på den längre, så trevligt! Hårgelé är lämplig för både män och kvinnor! Om du har tunnare hår kan du välja en lätt stadga eller eventuellt ett volympuder eller hårspray så att håret inte blir för hårt.

Hårgel för män

Letar du efter en produkt som håller din look på plats hela dagen? Då är hårgelé din livräddare! Det är därför omöjligt att föreställa sig ett badrum utan den. Varför inte? Gel håller håret på plats och är ofta lämplig även i regn och starka vindar. Inga fler dåliga hårdagar när du använder din favorithårgelé. Om du gillar att styla om ditt hår är det bättre att välja till exempel ett vax. Ett vax härdar inte håret och är lätt att styla om.

Hur använder man en gel?

Det beror naturligtvis på vilken look du vill ha. Om du vill att håret ska stå upprätt, välj en stark stadga och applicera den på torrt hår. Vill du till exempel ha en våt look? Applicera den sedan i fuktigt hår. Följ sedan de här stegen.

Steg 1: Ta en liten mängd av gelen.
Steg 2
: Sprid ut produkten på båda händerna.
Steg 3
: applicera sedan på handdukstorkat hår eller torrt hår.
Steg 4
: Skapa enkelt din önskade look i håret. Vill du till exempel ha en rörig look? Knåda sedan in den väl i håret.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.