fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Flaska för applicering

Vill du färga håret enkelt, snabbt och exakt? Upptäck bekvämligheten med en applikatorflaska nu.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris
Varumärke

Färgning av hår

Skulle du vilja färga ditt eget hår, men är rädd att det inte kommer att ge ett snyggt resultat? Då är en applikatorflaska vad du behöver. Med detta praktiska verktyg applicerar du produkterna enkelt, snabbt och noggrant, utan kladd! Genom att använda flaskan applicerar du hårfärgen jämnt på det önskade området utan att använda för mycket produkt.

Vad är en applikatorflaska?

En applikatorflaska är ofta en liten flaska med en lång, smal öppning. Det gör att du kan applicera färgningen snabbt, men också doserat. De flesta flaskor är tillverkade av flexibel plast, så att flaskan är lätt att klämma ihop och färgen kommer ut genom öppningen. Skölj flaskan ren och använd den igen nästa gång. Gör det enklare att färga håret genom att använda en applikatorflaska.

Hur man använder

Blanda dina hårfärgningsprodukter på rätt sätt. Det är därför viktigt att läsa bruksanvisningen på produkten noggrant. Blanda direkt i flaskan eller häll över efter blandning. Se till att flaskan inte är för full, eftersom du fortfarande måste kunna klämma på flaskan för att applicera färgen. Sätt sedan på flaskans öppning vid rötterna och arbeta dig igenom till topparna. Njut av ditt vackert färgade hår!

Färgtillbehör

Förutom applikatorflaskorna har Salontotal.se också olika andra tillbehör för att färga håret. Tänk på en färgbricka, penslar, handskar eller målarförkläden. Vill du börja färga ditt eget hår? Vi har allt du behöver för att färga ditt hår!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.