fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.3/5

Hår accessoarer

Naturligtvis finns det alla möjliga olika hårtillbehör för ditt hår, från gummiband till glidare. Dessa hårtillbehör finns i många olika märken, typer och storlekar. Vi har ett brett utbud av hårtillbehör online för dig! Så det finns säkert ett lämpligt tillbehör för dig.

Sortering

Per sida
Featured
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Hår accessoarer

För att skapa den bästa looken kan du använda alla typer av hårtillbehör, från gummiband till hårnålar och hårband. Olika looks kräver specifika hårtillbehör, osynliga eller något som sticker ut och matchar din outfit. Vi har allt för dig!

Hårelastickor

När man tänker på hårtillbehör är hårelastikband förstås det första man tänker på. Det finns olika typer av hårelastik, så vi listar de viktigaste och deras funktion:

Mini hårelastiska band

Dessa hårgummiband används främst för att styla och skapa vackra frisyrer där håret måste hållas ihop på ett osynligt sätt. Dessa gummiband finns därför också i transparent och mörkbrun färg, så att de inte sticker ut i olika hårtyper.

Spiralelastisk

Vanliga gummiband kan dra i håret eftersom de sitter väldigt hårt runt hästsvansen eller flätan. Med spiralelastickor har du mindre problem med detta, eftersom spiralformen håller ihop håret på ett annat sätt. De finns i många olika former och storlekar. Invisibobble är ett välkänt märke av spiralformade hårelastickor.

Scrunchies

1980-talets scrunchie kan fortfarande hittas och fås överallt. Gummibanden med ett tyg runtom kan komplettera en outfit. Den här trenden går och kommer när den vill, så det är alltid praktiskt att ha en scrunchie till!

Vackra hårtillbehör

Olika hårtillbehör är inte bara funktionella utan också avsedda att komplettera din look. Det finns till exempel alla möjliga varianter av hårspännen och hårnålar som passar till din outfit eller som fäster håret på ett lekfullt sätt.

Hårnålar

En liten hårnål är praktisk för att säkra ett lås som har sin egen vilja, eller för att hålla fransarna som du vill ha långa fransar utanför ögonen. Genom att välja en rolig hårnål kan du uttrycka din personlighet och få den att matcha din outfit!

Sliders

Vackra updos kan inte göras utan glidnålar. Dessa osynliga pinnar kan användas för att sätta upp din vackra frisyr på en gala eller annan händelse utan att någon ser dem. Sliders är alltid praktiska att ha hemma.

Hårspännen

Hårspännet är ett annat måste bland dina hårtillbehör. Fixa enkelt ditt hår utan att behöva krångla. Ett hårspänne kan snabbt skapa en avslappnad men ändå elegant look.

Hårband

Ett hårband är enkelt och elegant eller glatt och överdrivet - med ett hårband kan du hålla håret borta från ansiktet med en snygg touch. Vi har många olika pannband med alla möjliga roliga tryck eller enkla och enkla.

Hårtillbehör för barn

I vårt sortiment har vi också många roliga hårtillbehör för barn. Med roliga teman som enhörningar, djur och prinsessor. Allt i roliga färger och självklart finns barnens hårtillbehör i en mindre storlek!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.