fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Tillbehör till håret

En snygg frisyr börjar naturligtvis med håraccessoarer. Och självklart finns det alla möjliga olika sorter för det. Från håraccessoarer till gummiband och sliders. Dessa håraccessoarer finns i många olika färger, former och storlekar. Vi har ett brett utbud av håraccessoarer online, så du kommer säkert att hitta en som passar dig. Upptäck alla accessoarer på Salontotal.se!

Sortering

Per sida
Featured
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Olika typer av hårtillbehör

För tjejer med kort och långt hår är hårtillbehör ett måste. De gör att du kan skapa de bästa lookerna. Gummiband, sliders och hårband är de mest välkända accessoarerna. Det finns också speciella håraccessoarer, till exempel osynliga gummiband eller ett iögonfallande klämma. Vi har allt för dig!

Olika elastiska band

En av de mest välkända accessoarerna är en hårresår. Det är perfekt för att göra en hästsvans, bulle eller fläta. Det är lätt att använda och du kan inte ha tillräckligt med dem i huset. Det finns dock olika typer, t.ex. mini hårelastik eller spiralelastik. Mini-elastikband används främst för styling och för att skapa vackra frisyrer där håret behöver hållas ihop osynligt. Dessa gummiband är färgade i transparent och mörkbrunt, så att de inte sticker ut i olika hårtyper. Med en spiralresår kommer håret att dra mindre, eftersom spiralen formar håret på ett annat sätt för att hålla ihop det. Även den finns i flera olika färger. Invisibobble är ett välkänt varumärke för spiralformade hårresårer.

Scrunchie

En ganska trendig resår är scrunchien. Det är ett resårband med ett tyg runt och kan komplettera en outfit. Scrunchie finns i tunna, tjocka och många färgade varianter. Den har varit en trend sedan 1980-talet. Dessutom kommer och går den här trenden som den vill, så det är alltid bra att ha en till scrunchie!

Fixa ditt hår

När du vill fixera ditt hår kan du naturligtvis göra det med håraccessoarer. Kanske föredrar du att inte göra detta med en resår. Lyckligtvis finns det många andra alternativ!

Hårnålar, skjutreglage och klämmor

En liten hårnål är ett måste när du ibland har ett lås med en egen vilja. En stift är också perfekt när du vill hålla dina fransar ur ögonen. Sliders är oumbärliga för vackra updos. Dessa osynliga glidstift används för att sätta upp din vackra frisyr. Dessutom är hårklämman ett annat måste bland dina hårtillbehör. Fäst håret enkelt utan att krångla till det. Ett hårspänne kan snabbt skapa en avslappnad eller elegant look. Faktum är att alla dessa accessoarer är oumbärliga!

Håraccessoarer för barn

För barn är håraccessoarer som gummiband och klämmor mycket praktiska. Förutom att de är praktiska kan de vara ett lekfullt och glatt tillskott till deras frisyr. Med roliga teman som enhörningar, djur och blommor är de superglada. Håraccessoarer för barn finns i alla möjliga färger och storlekar.

Beställning av håraccessoarer

Salontotal.se har vi ett brett sortiment av håraccessoarer. Beställ dina favorit håraccessoarer idag på Salontotal.se!

Har du några frågor?

Om du har frågor om en produkt eller om något är oklart kan du alltid kontakta vår kundservice. Gå till kontakt för telefonnummer och e-postadress. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.