fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Red One

Red One är ett favoritmärke inom hårvård och styling, känt för sina färgstarka och väldoftande produkter. Medolika hårvaxer, geler och andra stylingprodukter erbjuder varumärket lösningar för olika stylingbehov. Läs mer om Red One >>

Sortering

Per sida
Problem med håret
Ingredienser
Kategori
Pris

Funktioner Red One

  • Populär bland frisörer
  • För många hårtyper
  • Stylingprodukter

Funktioner Red One

  • Populär bland frisörer
  • För många hårtyper
  • Stylingprodukter

Red Ones egenskaper och fördelar

Red One-produkterna erbjuder unika dofter som ger en uppfriskande och behaglig upplevelse när du stylar håret. Dessutom är formlerna utvecklade med högkvalitativa ingredienser som säkerställer en optimal stylingupplevelse utan att tynga ner eller skada håret.

En av de viktigaste fördelarna med Red One-produkterna är den långvariga stadga de erbjuder. Oavsett om du vill skapa en elegant skiljevägg, en rufsig textur eller en djärv look, säkerställer hårvaxerna och gelerna att din frisyr håller hela dagen. Dessutom är produkterna lätta att applicera och omstyla. Detta ger dig friheten att justera din look under hela dagen.

Vårt sortiment av Red One

Salontotal.se På hittar du ett omfattande utbud av Red One-produkter som de välkända hårvaxerna, gelerna och andra stylingprodukter. Dessa produkter är noggrant utvalda för att möta våra kunders behov.

En av de mest populära produktlinjerna i detta märke är hårvaxerna. Dessa vaxer erbjuder stark stadga och finns i olika varianter. Oavsett om du letar efter en naturlig look eller en djärv stil, låter dessa hårvaxer dig styla ditt hår som du vill.

Förutom hårvax erbjuder varumärket också pomada. Det ger håret en slät och glänsande look, vilket gör att det ser friskt och vårdat ut. Den är perfekt för att skapa klassiska frisyrer som pompadourer, slick backs och sidbenor.

För dem som letar efter en kraftfull stylinglösning erbjuder varumärket också flera geler. De är perfekta för att skapa strukturerade, definierade looker och de erbjuder stark stadga. Detta gör dem idealiska för att tämja tjockt hår och skapa snygga stilar.

Köp Red One på Salontotal.se

Red One är ett färg- och doftvarumärke som garanterar stylingprodukter av hög kvalitet. Med flera produkter som erbjuder långvarig stadga och flexibla stylingalternativ är detta märke det perfekta valet för alla som vill styla sitt hår med känsla och självförtroende.

Vanliga frågor om Red One

Är Red One-vax bra för håret?

De flesta vaxprodukter från detta märke är vattenbaserade, så du kan enkelt tvätta ur dem och de kommer inte att skada ditt hår.

Är Red One hårvax lämpligt för alla hårtyper?

Ja, hårvax är i allmänhet lämpligt för alla hårtyper. De olika varianterna erbjuder olika alternativ som extra stadga, matt eller glänsande finish. Därför finns det ett passande alternativ för alla hårtyper.

Kan jag använda Red One hårvax i färgat hår?

Ja, hårvax kan användas på ett säkert sätt i färgat hår. För att vara säker bör du kontrollera om ingredienserna i den specifika produkten är lämpliga för färgat hår för att undvika skador eller blekning.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.