fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Red One

Red One har ett brett utbud av stylingprodukter för olika hårtyper och finish. Med Red One hårprodukter kan du komplettera din look och styla ditt hår som du vill! Alla produkter testas av professionella frisörer innan de lanseras på marknaden. Den är lämplig för alla. Kolla in vårt produktsortiment och köp din nya stylingprodukt från Red One. Läs mer >>

Sortering

Per sida
Ingredienser
Kategori
Pris

Red One's produkter

Du kan få nästan alla typer av stylingprodukter från Red One, eftersom märket har tänkt på alla hårtyper. Med dessa läckra produkter kan du skapa och komplettera din önskade look på det sätt du vill. Vax, gel eller pomade: det här märket har allt. Det finns också lämpliga produkter för lockigt hår. Nästan allt finns i olika dofter och färger och går bra att tvätta bort med vatten. Dessutom ser den till att håret förblir fläckfritt. Dessutom är alla produkter fria från grymma djur. Det finns alltså en lämplig stylingprodukt för varje look och stil.

Red One vax

Det finns också ett lämpligt vax för varje hårtyp, eftersom det finns många olika typer. Håret hårdnar inte och torkar inte ut när du använder Red One-vax. Dessutom förblir den flexibel hela dagen. Du kan också hitta ett lämpligt vax för varje smak när det gäller doft. Red One Full Force Aqua Hair Wax är märkets mest populära vax. Denna produkt är vattenlöslig och har en utsökt doft av melon.

Köp de bästa märkena på Salontotal.se

Du kan köpa de bästa märkena på Salontotal.se. Tveka inte och beställ enkelt dina favoritprodukter via webbutiken. Om du beställer från söndag till fredag före 23:59 försöker vi, tillsammans med leveransservice, leverera paketet till ditt hem nästa dag. Behöver du fler produkter och ditt ordervärde är 35 euro eller mer? Då skickar vi din beställning utan fraktkostnader. Är du oklar, vill du veta hur du ska använda produkterna eller har du en annan fråga? Du kan nå vår kundtjänst på vardagar mellan 9.00 och 21.00 och på lördagar mellan 10.00 och 16.00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.