fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Moster Jackie's

Välkommen till Aunt Jackie's värld: ett varumärke som strävar efter att erbjuda den ultimata hår vårdenför alla hårtyper, med fokus på lockigt, vågigt och frissigt hår. Upptäck fördelarna, de unika egenskapernaoch användningsområdena med Aunt Jackie's och ge ditt hår den kärlek det förtjänar. läs mer >>

Sortering

Per sida
Aunt Jackie's
Hairtype
Featured
Problem med hårbotten
Problem med håret
Ingredienser
Kategori
 • visa allt
 • visa mindre
Pris

Funktioner Aunt Jackie's

 • För lockigt, vågigt och frissigt hår
 • Fri från sulfater
 • Fri från parabener
 • Fri från mineralolja
 • Fri från petroleum
 • Behåller fukten
 • Miljövänlig

Funktioner Aunt Jackie's

 • För lockigt, vågigt och frissigt hår
 • Fri från sulfater
 • Fri från parabener
 • Fri från mineralolja
 • Fri från petroleum
 • Behåller fukten
 • Miljövänlig

Fördelarna med Aunt Jackie's

AuntJackie's är inte bara ett annat hårmärke: det är ett löfte till ditt hår från rot till topp. Med en uppskattning för den naturliga skönheten hos varje hårtyp erbjuder Aunt Jackie's lösningar som går bortom ytan.

Aunt Jackie's produkter är berikade med eteriska oljor, smör och naturliga extrakt som är viktiga för att bibehålla ett friskt hår. Produkterna ger djup återfuktning, näring, lockdefinition, skonsam rengöring, säkerhet för kemiskt behandlat hår, naturliga ingredienser och mångsidighet. Dessa fördelar gör varumärket till ett utmärkt val för alla som letar efter hårvårdsprodukter av hög kvalitet.

Aunt Jackie's för lockigt hår, vågigt hår och frissigt hår

Aunt Jackie's förstår att varje hårtyp behöver sin egen vård och har därför utvecklat en serie som tillgodoser detta.

 • Lockigt hår: för lockigt hår erbjuder varumärket produkter som hjälper till att definiera lockar, minska frissighet och tillföra fukt . Lockigt hårtenderar att torkaut snabbare än andra hårtyper. Därför ärdet viktigt att använda produkter som är vårdande och återfuktande. Aunt Jackie's använder ingredienser som sheasmör, kokosolja och olivolja. Dessa ingredienser är kända för sina återfuktande egenskaper.
 • Vågigthår: vågigt hår kan ha en tendens att vara både fett vid rötterna och torrt vid topparna. Aunt Jackie's erbjuder produkter som hjälper till att balansera fukten utan att tynga ner håret. Detta säkerställer att vågorna behåller sin definition utan att håret känns slappt eller tungt. Aunt Jackie's leave-in-balsam och lätta oljor är perfekta för vågigt hår eftersom de hjälper till att förbättra texturen och ger en hälsosam glans.
 • Fnasigt hår: Fnasigt hår kännetecknas ofta av en mycket tät textur och mycket volym. Det kräver produkter som är rika på vårdande ingredienser för att göra håret hanterbart och mjukt. Aunt Jackies produkter för frissigt hår fokuserar på djup återfuktning och näring. Dessa formler hjälper till att mjuka upp hårets textur och minska knutar och tovor. Produkter som djupinpackningar och hårmasker är berikade med proteiner och naturliga oljor, som är viktiga för att stärka hårstrukturen och främja en sund hårväxt.

Tant Jackie's för hårproblem

Torrt hår är ett vanligt problem. Aunt Jackies produkter är berikade med naturliga fuktgivande ingredienser som sheasmör, kokosolja och olivolja. Dessa ingredienser ger näring åt håret och är viktiga för att bibehålla fukten. Detta hjälper till att bekämpa torrhet.

Ludd kan vara ett tecken på brist på fukt i håret. Aunt Jackies produkter innehåller ingredienser som hjälper till att släta ut nagelbanden och minska friktionen mellan hårstråna. Detta resulterar i en minskning av frissighet och ger en glänsande finish.

Kemiska behandlingar, värmestyling och miljöfaktorer kan skada håret. Som ett resultat kan det bli sprött, tråkigt eller splittrat. Aunt Jackies reparerande behandlingar är formulerade med proteiner, aminosyror och naturliga oljor som hjälper till att reparera hårets struktur. Det stärker också hårfibrerna och skyddar mot framtida skador.

Tante Jackies bästsäljare.

 • Curls & Coils Quench! Moisture Intensive Leave-In Conditioner: Detta intensivt återfuktande leave-in-balsam är utformat för att ge näring på djupet till torrt och törstigt hår. Det är perfekt för lockigt, vågigt och frissigt hår. Det ger långvarig återfuktning utan att tynga ner håret. Den har flera fördelar, t.ex. förbättrar den hanterbarheten, minskar frissighet och ger en hälsosam glans. Applicera i rent och fuktigt hår. Kamma igenom för jämn fördelning och skölj inte. Denna produkt innehåller sheasmör, olivolja och kokosolja för intensiv återfuktning. Den innehåller också aloe vera och vitamin E för sina lugnande och återställande egenskaper.
 • Grapeseed Ice Curls Glossy Curling Jelly: Denna lockförstärkande gelé ger stark stadga och glans, samtidigt som den definierar lockar och motverkar frissighet. Den är idealisk för att skapa studsiga och glänsande lockar som håller formen under lång tid. Den ger långvarig definition av lockar med strålande glans, utan att klibba eller flagna. Applicera i vått eller fuktigt hår och knåda försiktigt lockarna i form. Låt lufttorka eller använd en diffuser för extra volym.
  Produkten innehåller druvkärneolja för återfuktning och glans, samt glycerin och aloe vera för extra fukt och definition.

Aunt Jackies produkter hittar du på Salontotal.se

Att använda Aunt Jackies produkter som en del av din hårvårdsrutin kan bidra till att förbättra ditt hårs allmänna hälsa och utseende. Genom att välja rätt kombination av produkter kan du ta itu med specifika hårproblem och njuta av ett vackert och välvårdat hår. Oavsett om du letar efter en Aunt Jackie's gel eller ett Aunt Jackie's schampo: du hittar det på Salontotal.se

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.