fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Tant Jackies balsam

Aunt Jackie's Conditioner är en hårvårdsprodukt som är känd för sina fuktgivande och vårdande egenskaper. Den är speciellt utformad för personer med naturligt lockigt eller frissigt hår. Balsamet är tillverkat av naturliga ingredienser som olivolja, sheasmör och kokosnötsolja. Det innehåller inga starka kemikalier som sulfater och parabener. Upptäck fördelarna med Aunt Jackie's Conditioner själv nu.

Sortering

Per sida
Aunt Jackie's
Hairtype
Featured
Ingredienser
Pris

Fördelar med Aunt Jackie's Conditioner

En stor fördel med Aunt Jackie's Conditioner är att det passar för olika hårtyper och texturer. Det kan användas av personer med lockigt, frissigt hår eller till och med rakt hår som behöver extra återfuktning. Detta gör det till en mångsidig hårvårdsprodukt som passar en bred målgrupp. Den är tillverkad av naturliga ingredienser och innehåller inga starka kemikalier. Kom ihåg att använda balsamet regelbundet för bästa resultat.

Användning av moster Jackies balsam

Aunt Jackie's Conditioner kan användas på olika sätt. Nedan diskuterar vi de vanligaste sätten.

Aunt Jackie's Conditioner som ett vanligt balsam

Aunt Jackie's Conditioner kan användas som ett vanligt balsam. Efter att ha tvättat håret applicerar du en generös mängd balsam i håret och låter det verka i några minuter. Skölj sedan ut balsamet väl med varmt vatten.

Aunt Jackie's Conditioner som ett djupgående balsam

Produkten kan också användas som ett djupbalsam. Det innebär att du låter balsamet verka längre än vanligt. Efter att ha tvättat håret applicerar du en generös mängd balsam i håret och täcker håret med en plastmössa. Låt balsamet sitta kvar i 20 till 30 minuter. Skölj sedan ut balsamet väl med varmt vatten.

Tant Jackie's Conditioner som leave-in

Aunt Jackie's Conditioner kan även valfritt användas som ett leave-in-balsam. Efter att ha tvättat håret applicerar du en liten mängd balsam i håret och låter det sitta kvar i håret. Det fungerar som en lättviktig fuktgivare som återfuktar håret och förebygger frissighet.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.