fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

OSMO hårprodukter

OSMO:s hårprodukter syftar till att ge ditt hår den bästa vården! Dessutom kan du också styla ditt hår på ett fantastiskt sätt med OSMO:s hårprodukter! Varumärket erbjuder ett komplett sortiment av hårprodukter för alla hårtyper. Oavsett om du har lockigt, rakt, tjockt eller tunt hår hittar du hos OSMO rätt produkter för dina hårbehov. OSMO erbjuder också ett brett utbud av stylingprodukter, inklusive hårlack, vaxer, geler och mousser. Produkterna är speciellt framtagna för att skydda håret från skador och för att skapa och bibehålla den önskade stilen. Låter bra, eller hur? Så kolla in Salontotal.se s sortiment nu och ta reda på vilka OSMO hårprodukter du vill prova! Läs mer >>

Sortering

Per sida
Osmo
  • visa allt
  • visa mindre
Featured
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Varumärket bakom OSMO hårprodukter

OSMO är ett varumärke som inte bara fokuserar på OSMO hårprodukter, utan även erbjuder skönhetsprodukter för huden. De har ett brett utbud av produkter, inklusive hårstylingprodukter, hudvårdsprodukter och mycket mer. OSMO är baserat i Storbritannien och har en bred publik, både yrkesverksamma och privatpersoner. Företaget är känt för sina innovativa produkter och sin höga kvalitet och letar alltid efter sätt att förbättra och förädla sina produkter. Och vem vill inte ha det? Det betyder att OSMO:s hårprodukter, bland annat, är av hög kvalitet och kommer att få ditt hår att glänsa på nytt!

Olika produkter för olika hårtyper

Förutom stylingprodukter erbjuder OSMO också ett brett utbud av vårdprodukter. Dessa produkter är speciellt utformade för att återfukta och stärka håret och för att hjälpa till att bekämpa skador, torrhet och brott. OSMO erbjuder också specifika produktlinjer för olika hårtyper, inklusive lockigt, skadat, färgat och fint hår. Dessa produkter är utformade för att lösa specifika hårproblem och för att vårda och skydda håret. Kort sagt, OSMO hårprodukter är för alla med en specifik önskan eller ett specifikt problem!

Köp OSMO hårprodukter på Salontotal.se

Vill du prova de fantastiska OSMO hårprodukterna själv? Nu kan du göra det med det breda utbudet på Salontotal.se! Kommer du att välja ett så fint schampo eller vill du använda vaxet? Vi är i alla fall glada över alla produkter! Om du beställer före kl. 22.00 söndag till fredag gör vi vårt bästa för att leverera ditt paket nästa arbetsdag! Och om du beställer för 35 euro eller mer betalar du inga fraktkostnader alls. Har du frågor om en produkt eller annat? Vänligen kontakta vår kundtjänst. De är tillgängliga måndag till fredag från 9:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.