fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

 

 

Maria Nila

Maria Nila är ett av de första hårvårdsmärkena som erbjuder hårprodukter som är snälla och hållbara för världen och vår miljö. Det gör de på ett professionellt, medvetet och lekfullt sätt: genom att producera 100 % vegansk hårvård i Sverige. Maria Nilas produkter är utvecklade av kärlek till djuren, eftersom Maria Nila anser att djur inte ska ingå i hårvårdsprodukter. Därför erbjuder varumärket vegansk skönhet av hög kvalitet, vilket gör det enkelt för alla att ta ett steg mot en mer hållbar och vänlig värld. Salontotal.se har ett helt sortiment fullt av dessa fina produkter, så upptäck din nya favorit nu! Läs mer >>

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Problem med hårbotten
Ingredienser
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Maria Nila: socialt ansvarstagande

Maria Nila ser till att alla sina produkter, produktprocesser och arbetsförhållanden är optimala. Detta beror på att varumärket har egen produktutveckling och produktion och levererar från sin fabrik i Helsingborg över hela världen. Maria Nila garanterar därför sunda arbetsförhållanden och högkvalitativa formler och produkter. Märket är också certifierat av Vegan Society, PETA och Leaping Bunny. Det är djurskyddsorganisationer som försäkrar konsumenterna om att produkterna är grymma och veganska.

Maria Nila-produkter

Letar du efter naturliga hårprodukter som är veganska, sulfat- och parabenfria samt miljövänliga? Då är Maria Nila varumärket för dig. Maria Nila har nio linjer som alla är veganska! Du kan till exempel välja bland Maria Nila Colour-serien för de sötaste färgmaskerna. Välj Head & Hair Heal för en lugnande effekt eller Luminous Colour för att förstärka och skydda din hårfärg. Minerals är lämplig för en perfekt stylad look och Pure Volume ger volym. Välj Sheer Silver om du letar efter ett fint veganskt silverschampo och välj Structure Repair för att reparera trasigt hår. True Soft är perfekt för silkeslent hår och de lösa stylingprodukterna kommer att forma ditt hår vackert. Maria Nila: veganska hårprodukter av mycket hög kvalitet.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.