fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Wahl

Sortering

Per sida
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Vill du köpa Wahl-produkter?

År 1911 föddes Wahl Clipper. Allt började med att Leo J. Wahl, en elev från Sterling High School, experimenterade med en vibrerande elektromagnetisk motor och utvecklade flera apparater. Leo försökte sälja dessa apparater på sin fritid i frisörsalonger och märkte snart att det fanns ett stort behov av bra verktyg för frisörer. Leo började experimentera med en ny elektrisk klippare. Den 14 oktober 1919 ansökte Leo J. Wahl om patent på sin nyutvecklade elektromagnetiska klippare och tillverkningen började på Wahls fabrik. I dag är Wahl fortfarande i stor utsträckning inriktad på klippare/trimmers, men i dag producerar de även locktänger, plattänger, borstar och rengöringsmedel/oljor för klippare.

Wahls bästsäljare

Wahl är känt för högkvalitativa hårklippare och trimmer. Nästan alla frisörsalonger har en Wahl klippare eller Wahl trimmer. Förutom att Wahl används flitigt i salongerna, används den också flitigt hemma! Till exempel är Wahl Cordless Super Taper Tondeuse en stor vinnare. Klippmaskinen har en batteriladdningstid på 150 minuter, vilket tydligt visas på displayen. Wahl Mobile Shave är också ett måste för många. Det är en sladdlös rakapparat med kompakt storlek och låg vikt. Följande är en viktig produkt som gör att din klippare håller längre, nämligen Wahl Clipper Oil. Oljan ser till att slitageprocessen bromsas upp och att knivarna förblir vassare. Dåligt oljade skärblad orsakar mer buller, nämligen ett ruggigt slitningsljud och ökade vibrationer, vilket du naturligtvis inte vill ha! Wahl Cordless Detailer är frisörens favorittrimmer. Den batteridrivna detaljistmaskinen är utrustad med ett extremt exakt skärande T-blad som är utformat för detaljering och finkonturering och har en batteritid på 100 minuter och laddas upp helt på 60 minuter. Dessutom har den en cool amerikansk look! Slutligen är Wahl Detailer Trimmer en löpare som är perfekt för linje- och detaljarbete. Rakaren är strömförsörjd och har en 2,4 meter lång sladd. Raklängden är 0,4 mm. Den är lätt att använda på grund av sin låga vikt, så du kan enkelt göra tätare linjer.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.