fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

TIGI

TIGI är ett märke för alla som inte är rädda för att ge sitt hår en rejäl omskakning. Med detta märkes högkvalitativa produkter är du garanterad en udda och djärv look. Oavsett om du vill ha en färg som är skrikig, oändlig volym eller vård av topparna kan det här märket göra allt. Ta din look i egna händer och experimentera med TIGI-produkter. I detta märkes sortiment hittar du hårvårdsprodukter, stylingprodukter och finishprodukter. TIGI tillgodoser alla hårtyper och önskemål! Läs mer >>

Sortering

Per sida
Featured
Problem med håret
Ingredienser
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Historien bakom TIGI

TIGI strävar efter att hålla visionen om frisörkonsten ung och dynamisk, genom att alltid utveckla kreativiteten med den bästa utbildningen. Varumärket tror på att bryta mot reglerna för att motverka kreativa begränsningar. För att göra detta ser de både på framtiden och på det förflutna. Detta varumärke tror på att utveckla och skapa professionella hårprodukter för att förbättra allas arbete med hår. Företaget är av och för frisörer, men vill också hjälpa dig att få fram den bästa versionen av dig själv.

Produkter från TIGI på Salontotal.se

Vi har produkter från TIGI för alla hårtyper: skadat, blont, kemiskt behandlat, torrt, tunt, fint, färgat och lockigt hår. Detta gör varumärket tillgängligt för alla. Naturligtvis har vi också alla typer av produkter: från balsam till håroljor. På Salontotal.se kan du hitta allt du behöver för ditt hår. Ta dig tid att bläddra igenom hela TIGI-sortimentet eller använd filtren för att enkelt specificera vilka produkter du letar efter.

Köp TIGI-produkter på Salontotal.se

Är du nyfiken på de spännande hårprodukterna från TIGI? Upptäck dem alla på Salontotal.se! Hos oss kan du räkna med de bästa hårprodukterna och fin service. Vi gör vårt bästa för att skicka alla beställningar så snart som möjligt. Om du gör din beställning före kl. 22.00 söndag-fredag gör vi vårt bästa för att leverera den hem till dig redan nästa dag. Och om du gör en beställning på 35 euro eller mer är fraktkostnaderna helt gratis. Har du några frågor om en produkt eller annat? Kontakta vår kundtjänst. De är tillgängliga måndag till fredag från 9:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.