fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Färggel

En rolig färg för en festival eller bara för att prova: färggel kan ge din frisyr en glad och fräsch touch-up. Färggel är perfekt för att styla håret och ge det en trendig förändring på samma gång. Du behöver inte färga ditt hår eftersom det är en tvätt. På Salontotal.se har vi färggel från de bästa märkena som Goldwell och La Riche. Utforska Salontotal.se:s sortiment nu och njut av ditt härligt färgade hår.


Användning av en färggel

Färggel är en typ av hårfärgningsmedel som appliceras som en gel och som sedan måste tvättas ur. Det är inte en permanent hårfärg, så det skadar inte ditt hår. Det är mycket enkelt att applicera färgen. Det är viktigt att tvätta och torka håret ordentligt innan du börjar, så att du kan försäkra dig om att gelen kan fästa bra. Kamma sedan håret noggrant och fördela gelén i håret med en borste. För att förhindra att gelen kommer in i dina kläder kan du lägga en cape eller en gammal handduk över dina axlar. På produktens förpackningsanvisningar kan du läsa hur länge gelén ska absorberas, vilket varierar från märke till märke. Skölj sedan färggelen med varmt vatten och använd ett balsam för att vårda håret.

Olika färger

Det finns olika typer av färger. Det är viktigt att välja en produkt som du gillar, men det är klokt att tänka på om färgen passar din hårtyp. Vissa geler är speciellt utformade för blont hår, medan andra är bättre lämpade för mörkare hår. Det finns också färggeler i olika nyanser, så att du kan välja mellan subtila höjdpunkter eller en ljus färg som drar till sig ögonen.

Beställ färggel från Salontotal.se

Färggel är ett bra sätt att ge håret en uppfräschning utan att färga håret med permanent hårfärg. Om du blir upphetsad kan du beställa olika färger och märken från Salontotal.se. Om du gör en beställning på över 35 euro får du gratis leverans. Vår kundtjänst är tillgänglig för alla dina frågor från måndag till fredag från 9.00 till 21.00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.