fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Nagellacksremover

Är du redo för en ny färg på dina naglar? Med nagellacksremover kan du enkelt ta bort gammalt nagellack, gellack eller akrylnaglar. Dina naglar blir fina och rena igen och redo att applicera en ny färg eller förlängning. Letar du efter den bästa nagellacksavlägsnaren? Vi hjälper dig gärna.

Sortering

Per sida
Featured
Kategori
Pris
Varumärke

Nagellackborttagningsmedel med och utan aceton

En nagellacksremover med aceton kan enkelt avlägsna nagellack, gellack och akrylnaglar från naturliga naglar. Aceton är det mest effektiva lösningsmedlet för att avlägsna produkter från naglarna. Det kan dock torka ut nageln. Det är därför viktigt att tvätta händerna efter att ha använt en remover och vårda naglarna med en nagelbandsolja. En remover utan aceton tar också bort produkterna på naglarna bra, men lite långsammare. Denna remover är lite mildare mot naturliga naglar och tar inte bort glansen från nageln. Vad som är den bästa nagellacksborttagaren är mycket personligt. Tycker du om att använda en remover med aceton eller föredrar du varianten utan aceton? Vi säljer båda produkterna.

Observera: Det rekommenderas inte att använda en nagellacksremover med aceton under graviditeten. Välj tillfälligt en remover utan aceton som är säker att använda.

Bra nagellacksremover

Letar du efter en bra nagellacksremover? NailPerfect Aceton är lämplig för att avlägsna alla produkter på naglarna, såsom nagellack, gellack och akrylnaglar. Dina naglar är fina och rena igen efter användning och redo för en ny färg eller förlängning. Tvätta alltid händerna ordentligt efter att du har använt en remover. Det beror på att produkterna kan torka ut huden runt naglarna. Det är också bra att ta hand om dina naglar och nagelband med en nagelbandsolja.

Hur man använder

  • För vanligt nagellack: applicera nagellacksborttagningsmedel på en bomullstuss och låt den sitta på nageln en stund. Lacket lossnar från nageln och du kan enkelt borsta bort resterna med en bomullsboll.
  • När du tar bort gelpolish: innan du tar bort polishet, filar du alltid bort det glansiga lagret. Ta en bomullsboll med remover, lägg den på nageln och linda in den. Låt det dra i ca 10 minuter. Ta bort de lösa resterna av gelpolishet med en nagelbandsskötare. Gör det dock med försiktighet! Är lacket fortfarande för fast på nageln? Låt den sedan ligga i blöt en stund till.
  • När du tar bort akrylnaglar: innan du tar bort akrylnaglarna, filar du bort det glansiga skiktet av akryl- eller gellackfärgen. Applicera en bomullsboll med remover på nageln och svep in den med en folie. Låt dem ligga i blöt i 10-15 minuter. Försök sedan att ta bort rester av akryl från nageln med en nagelbandsskötare. Släpper den fortfarande inte loss ordentligt? Applicera sedan removern igen och låt det dra in ytterligare en stund.

Observera: nagellacksborttagningsmedel kan ha en obehaglig lukt. Använd den alltid i ett rum där du kan öppna ett fönster för god ventilation.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.