fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Fotvård

Lider du av torra fötter och/eller sprickor, eller gillar du bara att uppmärksamma dina fötter? Då är en behaglig kräm lösningen att använda. Unna dig fina fotvårdsprodukter och dina fötter kommer att kännas som pånyttfödda! På Salontotal.se kan du handla fotvård från de bästa märkena.

Sortering

Per sida
Huidtype
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Produkter för fotvård

Våra fötter får ofta mindre uppmärksamhet och vi tenderar fortfarande att försumma dem. Ändå är våra fötter en viktig del av vår kropp. Det är därför mycket irriterande när fötterna känns torra eller till och med har sprickor. Det bästa sättet att förhindra detta är att smörja fötterna ordentligt i tid. För om jag ska vara ärlig så kan torra fötter vara jobbiga hela dagen och är helt enkelt inte trevliga. Tips: kräm in fötterna innan du går till sängs.

Fotvård i hemmet

Förutom att gå till pedikyr kan du också använda fina produkter hemma för att hålla dina fötter sammetsmjuka. Använd därför en av våra fina fotkrämer:

  • Aveda Foot Relief är berikad med exfolierande fruktsyror. Den innehåller även eteriska oljor som gör att dina fötter känns silkeslena.
  • Aveda Moisture Travel Trio är det perfekta setet för att bekämpa torra fötter, händer och läppar. Och vidare till mjuka händer, fötter och läppar!

3 tips för mjuka fötter

Visste du att huden på fötterna har en annan struktur än resten av kroppen? Ju äldre vi blir, desto mer minskar fukten i huden. Torra fötter är mycket vanligare, och därför är det viktigt att uppmärksamma dem. Här är tre tips som du kan följa för att förebygga torra fötter.

  • Tips 1: Försök att undvika torrtvålar när du duschar/tvättar.
  • Tips 2: Fortsätt att återfukta fötterna intensivt med rätt kräm. Gör detta till exempel efter dusch, bad eller innan du går till sängs.
  • Tips 3: Drick tillräckligt med vatten, det är alltid viktigt. Inte bara för fötterna utan för hela kroppen.
att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.