fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Tonic för hår

En hårtonic hjälper till att göra håret tjockare. Med en hårtonic kan du få tjockare hår och volymen gör att du kan styla håret bättre. Hårtonicer kan fixa alla typer av hår, även grovt, vågigt eller mycket tjockt hår. Upptäck sortimentet från Salontotal.se nu och njut av ditt vackra hår.

Sortering

Per sida
Featured
Hårbottenproblem
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Vad är hårtonic?

Produkten är populär bland män och används främst för att stimulera hårväxt och stärka håret. Den innehåller flera ingredienser som är kända för sin positiva effekt på hårväxten, till exempel biotin, zink och vitamin B. Produkten kan användas av personer med tunnare hår eller de som bara vill öka hårväxten. Dessutom vårdar och återfuktar produkten hårbotten och hjälper till att reparera skadat hår. Med en tonic kan du ge ditt hår mer volym, vilket gör det lättare att styla håret.

Hur använder man hårtonic?

Den är lätt att använda: du applicerar produkten på hårbotten och masserar tills den är helt absorberad. Produkten kan användas dagligen, helst på morgonen eller kvällen. Hårväxten är en långsam process, och därför tar det också tid innan resultatet blir synligt.

Vegansk hårtonic

Salontotal.se har vi många veganska hårprodukter, bland annat veganska hårtonics. En produkt är vegansk om den är tillverkad utan animaliska ingredienser. En vegansk tonic kan tillverkas av olika naturliga ingredienser som aloe vera, C-vitamin och speciella örter. Hårtonics från bland annat Davines och WeDo är veganska. På vår webbplats kan du enkelt hitta veganska produkter genom att filtrera på detta.

Beställ hårtonic från Salontotal.se

I vårt sortiment har vi de bästa hårtonicerna som du kan stärka ditt hår och stimulera hårväxten med. Om du har blivit entusiastisk kan du beställa produkterna på Salontotal.se och få gratis leverans från 35 euro. Om du gör din beställning söndag till fredag före kl. 22.00 gör vi vårt bästa för att leverera paketet till ditt hem nästa dag. Vår kundtjänst är tillgänglig för alla dina frågor måndag till fredag från 9:00 till 21:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.