fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Uppercut

Vill du styla ditt hår som ett riktigt proffs? Upptäck Uppercuts värld - varumärket som är känt för sina snygga och högkvalitativa hårprodukter! Ibland vill man bara ge sitt hår en ny look, något fräscht och annorlunda. Det är där Uppercut kommer in i bilden! Med dessa hårprodukter kan du enkelt förändra din frisyr och skapa din egen unika stil. Oavsett om du vill ha en elegant och polerad look, en avslappnad textur eller en cool, texturerad stil, har Uppercut rätt produkter för att uppnå din önskade look. Med detta märke kommer styling av ditt hår att bli en barnlek!

Sortering

Per sida
Typ av gåva
Kategori
 • visa allt
 • visa mindre
Pris
 • visa allt
 • visa mindre

Funktioner Uppercut

 • Hårprodukter av hög kvalitet
 • Lätt att använda
 • En produkt för alla hårtyper
 • Professionell

Funktioner Uppercut

 • Hårprodukter av hög kvalitet
 • Lätt att använda
 • En produkt för alla hårtyper
 • Professionell

Uppercut Hair lätt att använda

På Uppercut förstår de att du inte vill spendera timmar framför spegeln med att försöka styla ditt hår. Det är därför alla deras produkter är enkla att använda och ändå ger fantastiska resultat. Oavsett om du är nybörjare på att styla ditt hår eller ett erfaret proffs, kommer detta märke att hjälpa dig att uppnå din önskade look med minimal ansträngning. Produkterna är lätta att applicera, har en behaglig konsistens och ger rätt stadga och kontroll. Oavsett om du har kort, långt, tjockt eller fint hår - Uppercut har de perfekta produkterna för din hårtyp och önskade stil.

Professionella resultat med Uppercut i håret

Uppercut är känt för sina högkvalitativa formulas som säkerställer professionella resultat. Deras hårprodukter är utvecklade med noggrant utvalda ingredienser och backas upp av många års erfarenhet och expertis inom frisörvärlden. Oavsett om du väljer deras prisbelönta Uppercut Deluxe Pomade, Deluxe Salt Spray eller någon av deras andra fantastiska produkter, kan du vara säker på att du får den bästa stylingprestandan. Med detta märke behöver du inte oroa dig för din frisyr - den kommer att hålla sig i perfekt form hela dagen lång!

Historien om Uppercut som varumärke

Förutom att erbjuda hårprodukter av hög kvalitet är Uppercut också ett varumärke med arv och stil. Inspirerat av klassiska barberarsalonger och den tidlösa estetiken från 1950-talet förkroppsligar varumärket en känsla av äkthet och maskulinitet. Med sin signaturlogotyp och sina förpackningar utstrålar detta företag en vintage charm som är omedelbart igenkännbar. Oavsett om du är en modern gentleman som vill förfina din look eller en rebell som vill tänja på gränserna, har Uppercut de rätta produkterna för att passa din personliga stil. Välj dessa fantastiska produkter och lägg till en touch av arv och stil i din dagliga hårvård!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.