fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Kis

KIS står för Keratin Infusion System. Dess revolutionerande formula ser till att håret repareras inifrån och ut. Det som gör Kis produkter så unika är deras huvudingrediens: keratin. Detta är ett protein som också produceras i våra egna kroppar. På så sätt kompletterar du ditt hår med en kroppsegen ingrediens, vilket är viktigt för ett friskt och motståndskraftigt hår. Linjen uppfyller både yrkesmännens och kundernas behov. KIS har satt ledande kemister i arbete för att utveckla en helt ny hårvårdsserie som uppfyller följande krav: enkelhet, bekvämlighet och optimal prestanda. KIS är också socialt engagerat: produkterna testas inte på djur, inga animaliska biprodukter bearbetas och produkterna är inte skadliga för miljön. Dessutom är alla förpackningar återvinningsbara. Läs mer >>

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Kis hårvård

KIS har vårdande hårprodukter som uppfyller de specifika behoven hos professionella frisörer och deras kunder! KIS är känt för att ligga i framkant när det gäller att återställa håret inifrån och ut. Letar du till exempel efter:

Vad du än letar efter kan du shoppa allt från KIS Haircare på Salontopper.

Mest sålda KIS-produkter

Känner du redan till KIS? Eller känner du bara till några få produkter? Vi vill berätta lite mer om de mest populära produkterna som säljs i stor utsträckning och som har varit en av de viktigaste produkterna i många badrum i många år. Ett exempel är den välkända produkten mot gulnande hår. Detta är ett mycket fint silverschampo. Detta schampo neutraliserar de sista spåren av gult som om denna nyans aldrig funnits där från början. Letar du efter mer textur, en mjuk glans och styrka? Då är stylingprodukterna den perfekta lösningen. Men se till att kolla in de andra (styling-)produkterna från KIS: de är alla fantastiska hårprodukter! Slutligen vill vi berätta mer om en av de professionella produkter som inte får saknas i en progressiv frisörsalong. Läs vidare för att få veta mer om denna mycket populära produkt som finns i många frisörsalonger.

KIS hårprodukter för professionella användare

Att KIS finns på många frisörsalonger är inte utan anledning. Tack vare produkterna från detta högkvalitativa märke kan du skapa de vackraste färgerna på nolltid. I sortimentet finns permanenta och halvpermanenta färgämnen, men också allt du behöver för att färga håret. Dessa inkluderar väteperoxid och engångsartiklar. Handla alla dina favoritprodukter från KIS på Salontopper och få din beställning levererad nästa dag!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.