fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

KIS blekningspulver

KIS blekningspulver är en professionell hårfärgningsprodukt som är utformad för att hjälpa till att ljusa upp håret under färgningsprocessen. KIS blekningspulver måste förberedas med utvecklingsvätska, varefter det är lätt att använda av frisörer och stylister. Förutom att det är en kraftfull formula, vårdar ingredienser som keratin även håret. Upptäck KIS blonderingspulver från sortimentet hos Salontopper och blondera ditt hår i den färg du vill ha.

Sortering

Per sida
Ingredienser
Pris

Vad är KIS blekningspulver?

KIS blekningspulver är en kraftfull och mångsidig formula som är idealisk för att skapa blonda hårfärger och ljusa toner. Pulvret innehåller ingredienser som ammoniumpersulfat och peroxymonosulfat. Dessa öppnar hårets nagelband och ljusar upp hårfärgen eftersom de oxiderar färgpigmenten. Resultatet blir en blond hårfärg som är ljus och levande. KIS blonde powder finns i olika styrkor, från mild till extra stark. Styrkan på pulvret beror på hur mycket peroxid det innehåller. Mildare formuleringar är idealiska för dem med fint eller skadat hår, medan starkare formuleringar är idealiska för dem med tjockare eller starkare hår. Det är viktigt att välja rätt styrka på blondinpulveret för att undvika skador på håret.

Hur använder du KIS blekningspulver?

KIS blekningspulver används främst av professionella frisörer och stylister. För att använda blekningspulvret måste det blandas med utvecklingsvätska. Blandningen med utvecklingsvätskan aktiverar formeln och säkerställer en jämn fördelning på håret. Utvecklingsvätska brukar också finnas i olika styrkor. Beroende på önskad intensitet på hårfärgen, hur mycket utvecklingsvätska som behövs. Blandningen av blondinpulver och utvecklingsvätska appliceras på håret och fördelas jämnt. Det är viktigt att övervaka håret noga under ljussättningsprocessen för att se till att håret inte blir överblekt. När den önskade färgen är uppnådd ska håret sköljas noggrant med varmt vatten och tvättas med schampo och balsam.

Fördelar med KIS blondinpulver?

En av fördelarna med KIS blekningspulver är att det fungerar snabbt och effektivt. Det ljusar upp håret i upp till 7 nyanser, beroende på pulverets styrka och utvecklingsvätskan. Du kan alltså bestämma om du vill göra en liten eller stor förändring av din hårfärg, på kort tid. En annan fördel är att det blonda pulvret är skonsamt för håret. Även om det är en kraftfull formula innehåller det också ingredienser som vårdar håret, till exempel keratin.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.