fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Superli

Superli är ett välkänt varumärke som specialiserar sig på hårvårdsprodukter. Det erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter. Superli-produkter ger en härlig upplevelse. Dessutom får ditt hår den perfekta vården med schampon och lotioner. Upptäck produkterna på Salontotal.se och njut av många fördelar.


Funktioner Superli '37

  • Högkvalitativa produkter
  • Uppmärksamhet på kvalitet
  • Olika hårprodukter
  • Skötsel och styling

Funktioner Superli '37

  • Högkvalitativa produkter
  • Uppmärksamhet på kvalitet
  • Olika hårprodukter
  • Skötsel och styling

Sortiment av Superli

Varumärkets sortiment består av olika hårprodukter med fokus på hårvård och styling. Med bland annat schampo, balsam, tonic och hårgelé kan du få en hel hårvård med produkterna.

Schampo från Superli

Med Superlis schampo rengör och vårdar du ditt hår på bästa sätt. Schampona finns i flera storlekar: 250 ml eller 1000 ml. Dessutom uppfyller varumärkets schampon olika hårbehov. Oavsett om du vill ge extra näring, rengöra eller vårda ditt hår, kommer Superlis schampon att få ditt hår att se ut som bäst.

Hårvax och hårgelé

Förutom basvård erbjuder Superli '37 även stylingprodukter som hårvax och hårgelé. Dessa produkter är utformade för att forma och fixera håret, samtidigt som de bibehåller flexibilitet och en naturlig look. De ger kontroll och långvarig stadga, så att du kan skapa och behålla din önskade stil hela dagen.

Superli Penguin isvatten

Superli Ice Water är en uppfriskande aftershave som lugnar och kyler huden efter rakning. Den har en uppfriskande formula med en subtil doft. Ice Water hjälper till att stänga porerna och lindrar eventuell irritation som orsakas av rakning. Den ger en uppfriskande känsla och ger huden en hälsosam lyster. Perfekt för män som vill ha en svalkande aftershave för att komplettera sin rakrutin.

Kvalitet från Superli

Det som utmärker varumärkets hårprodukter är dess fokus på kvalitet och hantverk. De innehåller högkvalitativa ingredienser som vårdar och skyddar håret utan att tynga ner eller skada det. Dessutom har de en härlig doft som ger en extra touch av lyx och sofistikering till din hårvårdsrutin.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.