fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Trimmer

Letar du efter en apparat för att trimma ansiktshåret? Då behöver du en hårklippare. De fungerar enkelt för att strama upp hårkonturer och trimma mustasch, skägg eller polisonger. Det finns många olika typer, men vilken är nu den bästa trimmern? Vi hjälper dig gärna.

Sortering

Per sida
Featured
Typ av gåva
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Hårtrimmer och näsbortistrimmer

Med en hårtrimmer kan du hålla konturer, mustasch, skägg och polisonger snygga och eleganta. Apparaterna är bekväma att hålla i och du kan arbeta mycket exakt med dem. De flesta trimmers har en fästbar keps som gör att du kan trimma håret till önskad längd. Kom ihåg att underhålla din enhet regelbundet för att få en längre livslängd!

En öron- och näsbortistrimmer är nästan oumbärlig i badrummet. Dessa är speciellt gjorda för att trimma hår på besvärliga ställen. Hårstrån växer tyvärr också på små ställen, som tyvärr inte kan avlägsnas med en stor apparat. Om du inte gillar oönskat hår är denna Moser Senso något för dig. Vissa enheter har också en borste för att trimma ögonbrynen.

Den bästa trimmern

Det är svårt att säga vilken som är den bästa trimmern. Har du kort skägg eller skäggstubb? Letar du efter en sladdlös eller trådbunden version? Vill du ha en multifunktionell enhet med flera tillbehör eller en utan extrautrustning? Det finns många olika typer och märken, men vilken som passar dig bäst är personligt. De som kommer på andra plats från Salontotal.se är Wahl Super 1592, Andis Profoil TS-2 Shaver Plus och Comair Black Expert.

Skillnaden mellan en trimmer och en klippare

En klippare är lämplig för grövre arbeten. Detta inkluderar kortare långt hår och långt skägg. Med en trimmer kan du arbeta mer exakt. Tänderna står närmare varandra och apparaten är något mindre. Detta är perfekt för exakt arbete, till exempel för att trimma skägg eller mustasch, men också för att hålla konturerna smidiga.

Underhåll av en trimmer

Det är viktigt att du underhåller din trimmer regelbundet. Ta bort lösa hår från apparaten och oljera knivarna väl. Denna olja är mycket tunn, flytande och inte fet. Hår kan därför inte fastna mellan knivarna, vilket gör att de håller dem skarpa längre. Underhåll av din favoritapparat är därför oumbärligt för att förlänga dess livslängd. Alla underhållsprodukter kan också beställas från oss.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.