fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Färgmousse

En hårmousse med en färg i: färgmousse. Den hjälper till att stärka din nuvarande hårfärg. Med en färgmousse kan du inte prova en ny färg eftersom den bara förstärker din nuvarande hårfärg. Den är lätt att applicera och tvätta ut. Liksom en vanlig hårmousse ger en färgmousse dessutom stadga åt håret. Upptäck Salontotal.se s sortiment nu och njut av ditt vackra färgade hår.

Sortering

Per sida
Hairtype
Kategori
Pris
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Varför färgmousse?

Färgmousse är en praktisk hårprodukt som kan hjälpa dig att fixa till din utväxt ett tag och skjuta upp en klippning. Moussen med färg hjälper dig att täcka din utväxt ett tag till. Är din hårfärg blekt? Hitta sedan den färg som passar dig bäst och återuppliva din hårfärg efter att ha applicerat produkten. Du kan enkelt testa färgen på ditt hår eftersom musen är borta efter tvätt. Dessutom är produkten lätt att applicera och orsakar mindre hårskador än vanlig färgning.

Olika märken och färger

Salontotal.se har vi färgmousse från olika märken som Schwarzkopf, Wella och Fanlola. Moussen finns i olika färger, från blond till brun och röd. Det är ett bra alternativ för personer som vill behålla sin hårfärg utan att färga håret. Färgen är tillfälligt synlig och lätt att tvätta bort. Vi erbjuder även Matrix Colour Blow Dry, men den här produkten bör endast användas av professionella som är bekanta med eller utbildade i detta. Alla mousser ger en naturlig och glänsande look.

Beställ färgmousse på Salontotal.se

I vårt sortiment har vi den vackraste färgmoussen som du kan styla ditt hår med och förstärka färgen. Om du är entusiastisk kan du beställa produkterna på Salontotal.se och få gratis leverans från 35 euro. Om du gör din beställning söndag-fredag före kl. 22.00 gör vi vårt bästa för att leverera paketet till ditt hem nästa dag. Vår kundtjänst är tillgänglig för alla dina frågor från måndag till fredag från 9:00 till 21:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.