fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Etikett.M

Label.M är det officiella hårvårdsmärket för London Fashion Week. Detta gör det till ett av de mest kända brittiska hårmärkena. Den har vunnit många priser och titlar flera gånger, så du kan vara säker på att den är av god kvalitet. Label.M är inspirerad av mode och hjälper till att komplettera alla modekläder. Oni Mascolo och Sacha Mascolo-Tarbuck är de två som ansvarar för det konstnärliga teamet som syftar till att ständigt förbättra Label.M. De vill inspirera och främja kreativitet och individualitet hos professionella stylister och kunder från hela världen med nya idéer. På Salontotal.se säljer vi över 60 produkter från detta fantastiska märke, så kolla in sortimentet och ta reda på vilken hårprodukt du ska komplettera din look med. Läs mer >>

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Problem med håret
Ingredienser
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Label.M hårtyper och kategorier

Label.M har utvecklat produkter för alla typer av hår. Skadat, blont, kemiskt behandlat, torrt, tunt, färgat, lockigt och oljigt hår: det finns en produkt för alla som passar ditt hårs tillstånd. De har delat in sitt sortiment i de fyra c:na: rening, konditionering, skapande och komplettering. Under rengöring finns till exempel schampo. Under konditionering är det olika konditioneringsmedel. Create representerar alla produkter som hjälper dig att få håret i önskad form. Du avslutar med komplett: det är produkter som glanssprayer eller efterbehandlingssprayer. Med Label.M-produkterna kan du göra hela din hårrutin.

Label.M för män

Män kan också vända sig till Label.M för att köpa sina hårrutiner och produkter, inklusive ett fantastiskt schampo, en förtjockande tonic och olika geler, pomader och krämer. Det är också bra att veta: Label.M tillverkar flera produkter som är helt veganska. Om det är något du bryr dig om är Label.M rätt ställe att vara på.

Köp Label.M-produkter på Salontotal.se

Vill du gå med det vackraste håret precis som på London Fashion Week? Köp dina favoritprodukter från Label.M nu och skapa en look som passar catwalken. Beställ enkelt på Salontotal.se via vår webbshop. Beställer du före 22:00 söndag till fredag? Sedan gör vi vårt bästa för att leverera paketet till ditt hem nästa dag. Om du köper flera produkter till ett värde av minst 35 euro betalar du inte fraktkostnader. Har du frågor om en produkt eller annat? Kontakta vår kundtjänst. De är tillgängliga måndag till fredag från 9:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.