fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Hårkräm

Hårkräm är en mycket använd produkt för att vårda och styla håret. Den kan användas för att skydda håret från skador, ge näring och stärka håret och ge det en hälsosam glans. Det finns många olika typer av hårkrämer, var och en med sina egna unika egenskaper och fördelar. Letar du efter en fin hårkräm som ger näring åt ditt hår och gör det vackert? Då är Salontotal.se rätt plats att vara på. Vi har en lämplig hårkräm för varje hårtyp.

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Problem med hårbotten
Problem med håret
Ingredienser
  • visa allt
  • visa mindre
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Näring och skydd: hårkräm

Hårkrämer innehåller ofta ingredienser som stärker och skyddar håret. Tänk på E-vitamin, arganolja, keratin och sheasmör. Dessa ingredienser hjälper till att minska hårbrott, ge håret en hälsosam glans och skydda det från skador orsakade av värme från stylingverktyg. Och har du till exempel fina lockar som behöver lite mer definition? Välj sedan en speciell lockkräm eller en definierande kräm. Ditt hår kommer garanterat att se friskare, vårdad och glansigare ut med en härlig kräm!

Bruksanvisningar

Användningen av hårkräm varierar beroende på önskat resultat och typ av produkt. Du kan använda den för en naturlig look. Applicera sedan en liten mängd hårkräm i handdukstorkat hår innan du fönar eller lufttorkar håret. Fördela krämen jämnt över håret och styla sedan håret som önskat. Vissa hårkrämer är avsedda att appliceras i håret innan du stylar eller fönar det, medan andra är speciellt utformade för att appliceras i håret som ett leave-in-balsam. Läs alltid bruksanvisningen på förpackningen för korrekt användning.

Köp din favoritkräm för håret på Salontotal.se

Kan ditt hår behöva lite vård när du stylar det? Upptäck då en av våra läckra hårkrämvarianter nu. Salontotal.se garanterar alltid bra kvalitet, för vi vill se dig glänsa! Beställ dina önskade produkter idag och vi skickar dem till dig så snart som möjligt! Om du beställer före kl. 22.00 söndag till fredag gör vi vårt bästa för att leverera ditt paket redan nästa arbetsdag! Och om du beställer för 35 euro eller mer betalar du inga fraktkostnader alls. Har du frågor om en produkt eller annat? Kontakta vår kundtjänst. De är tillgängliga måndag till fredag från 9:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.