fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Splitender

Lider du någonsin av kluvna toppar? Då är Splitender den perfekta lösningen för dig! Med den här praktiska apparaten kan du ta bort kluvna toppar på nolltid, utan att behöva besöka frisörsalongen. Apparaten har en praktisk storlek och är lätt att använda. Tack vare splitender kan du säga adjö till kluvna toppar!

För närvarande har inga produkter hittats.


 

Fixa kluvna toppar

Det finns många typer av stylingverktyg som du kan använda för att forma ditt hår vackert, men visste du att det också finns ett verktyg som hjälper dig att bli av med kluvna toppar? Detta är Splitender!

Splittrade toppar uppstår när hårets yttersta lager skadas, vilket resulterar i små skadade hårspetsar. Det kan ha flera orsaker, till exempel att håret skadas av frekvent borstning eller användning av värmeverktyg. När dina hårspetsar är spruckna kan du inte reparera dem helt och hållet. Det bästa alternativet är att klippa av de kluvna topparna med till exempel ett verktyg för kluvna toppar.

Talavera Split-Ender Pro

Spaltade toppar är ett minne blott med Talavera Split-Ender Pro! Denna praktiska apparat ser till att dina spaltade toppar är klippta på nolltid. Split-Ender tar bort kluvna toppar längs hela hårstrået. En frisör vet att det finns flera knep för detta, men eftersom Split-Ender gör allt arbete åt dig gör detta verktyg processen mycket enklare för konsumenterna! Tack vare den speciella tekniken i apparaten skär den endast de skadade och kluvna topparna av håret. Genom att använda Split-Ender behåller du längden på ditt hår, men ser till att det känns mjukt och vackert glänsande igen! Hela behandlingen tar mindre än 30 minuter.

Vad kan du göra åt kluvna toppar?

Vill du minska kluvna toppar? Då finns det några saker du kan göra! Använd först och främst bra hårvård, till exempel balsam. Ett balsam vårdar och återfuktar ditt hår och gör det mindre benäget att gå sönder. Det är också viktigt att inte borsta håret när det är helt vått, eftersom det ger spröda partier som snabbare kan orsaka kluvna toppar. Slutligen bör du besöka frisören regelbundet och få dina hårspetsar klippta för att hålla håret friskt.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.