fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

 

Oolaboo

Oolaboo är ett nederländskt märke som tror på skönhet på utsidan som börjar med att ta hand om ditt inre. När allt kommer omkring beror 70 % av din hudkondition på de näringsämnen du får i dig. Med detta fokus grundades Oolaboo och det vackra varumärket har sedan dess blivit en global framgång. Oolaboos naturliga produkter är fria från skadliga ämnen och erbjuder det bästa för din hud och ditt hår. Upptäck alla deras produkter nu på Salontotal.se. Läs mer >>

 

Sortering

Per sida
Oolaboo
Hairtype
Featured
Problem med hårbotten
Problem med håret
Hudproblem
Huidtype
  • visa allt
  • visa mindre
Ingredienser
  • visa allt
  • visa mindre
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Oolaboo hårprodukter

Salontotal.se erbjuder vi flera hårprodukter från Oolaboo. Använd en pasta eller ett fylligt skum för att styla håret. Detta viktlösa skum gör ditt hår fylligare och tjockare. Dessutom kan du hålla ditt hår i form länge med denna produkt. Den ger styrka, volym och ser till att näringsämnena tas upp ordentligt i håret. För att rengöra och vårda håret finns det badprodukter och balsam för håret. Hårprodukterna från Oolaboo får dig att se strålande ut.

Oolaboo ansiktsvård

Förutom hårprodukter erbjuder varumärket även ansiktsvård av hög kvalitet. Allt detta hittar du förstås också på Salontotal.se. I vårt sortiment hittar du alla typer av produkter: dagkrämer, masker, peelings och spray tan. Den senare ger din kropp en fin solbränna tack vare sina naturliga ingredienser. Det får dig att se ut som om du precis har kommit tillbaka från semestern. Oolaboo hudvård i kombination med de läckra hårprodukterna gör att du ser frisk, återfuktad och mjuk ut. Allt tack vare naturliga ingredienser.

Oolaboo för hemmet: Oolaboo krämspray och doftstickor

Om du vill fullborda din egenvård, köp Oolaboos läckra dofter för hemmet. Den mest kända av detta märke är OOOO De Parfum. Du kan köpa den här doften i form av rumssprayer, doftljus och doftpinnar. Den skapar en härligt varm känsla genom doften av sandelträ och läder. Sprayen är också mycket lämplig för sängkläder och ger en trevlig doftsensation.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.