fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5
Brush on Block

Pensel på block

Om du letar efter ett effektivt och enkelt sätt att skydda dig mot solen är Brush on Block ett absolut måste. Detta innovativa solskyddspuder ger ett naturligt skydd mot skadliga UV-strålar och är dessutom mycket bekvämt att använda. Hos Salontopper kan du enkelt och snabbt beställa Brush on Block och dra nytta av optimalt solskydd var du än befinner dig.

Sortering

Per sida
Featured
Kategori
Pris

Funktioner Brush on Block

  • Skydd mot solen
  • Inga kemiska ingredienser
  • Fri från parabener
  • Cruelty-free, vegan och glutenfri
  • Lämnar inga fläckar på kläderna

Funktioner Brush on Block

  • Skydd mot solen
  • Inga kemiska ingredienser
  • Fri från parabener
  • Cruelty-free, vegan och glutenfri
  • Lämnar inga fläckar på kläderna

Brush on Block solskydd

Brush on Block är en naturlig och portabel solskyddskräm i mineralpulver SPF30 utan kemiska ingredienser. Den praktiska borsten gör det enkelt att applicera på språng, absorberar snabbt och är säker för barn och personer med känslig hud. Du kan bära Brush on Block under eller över din makeup utan att lämna en fet konsistens eller smutsiga händer. Brush on Block är svett- och vattenresistent i upp till 80 minuter och ger inga fläckar på dina kläder. Dessutom är Brush on Block fri från parabener, PABA och ftalater. Slutligen är produkterna cruelty-free, veganska och glutenfria! Applicering av solskyddsmedel är aldrig mer tråkigt tack vare Brush on Block.

Brush on Block: Touch of Tan

Om du letar efter ett solskyddspuder som inte bara skyddar mot solen utan även ger en subtil nyans till din hud är Brush on Block: Touch of Tan ett utmärkt val. Berikat med naturliga mineraler ger detta solskyddspuder SPF 30-skydd mot skadliga UV-strålar. Dessutom ger pudret en vacker, naturlig nyans till huden, vilket gör att du omedelbart ser strålande och frisk ut. Brush on Block: Touch of Tan är lätt att applicera med den medföljande borsten och passar alla hudtyper.

Daglig SPF med Brush on Block

Daglig SPF är otroligt viktigt för att bibehålla en frisk hud och förebygga hudåldrande. Detta beror på att solexponering är den främsta orsaken till hudskador och hudåldrande, såsom rynkor, fina linjer, pigmentfläckar och en matt hy. Även under molniga dagar tränger UV-strålarna igenom molnen och kan skada huden. Genom att dagligen använda en produkt med SPF, till exempel en solkräm eller ett solskyddspuder, skyddar du din hud från dessa skadliga UV-strålar och bromsar hudens åldrandeprocess.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.