fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Parlux

Parlux är ett italienskt märke som endast tillhandahåller hårtorkar av bästa kvalitet. Eftersom de samarbetar med frisörer uppfyller märket de mest krävande behoven genom att erbjuda ett brett utbud av verktyg. Det är ett modernt och dynamiskt företag som erbjuder innovativ teknik inom design, montering och assistans. Läs mer >>

Sortering

Per sida
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Funktioner Parlux

  • Italienskt märke
  • Bra kvalitet
  • Stort utbud

Funktioner Parlux

  • Italienskt märke
  • Bra kvalitet
  • Stort utbud

Om Parlux

Designen är därför alltid inspirerad av en ren estetisk profil med tydliga linjer och enkla former som garanterar optimal användarvänlighet. Varumärket utmärker sig genom sin enkelhet, tillsammans med det faktum att dess produkter endast tillverkas av högkvalitativa och moderna material. Detta har sedan dess gjort Parlux till marknadsledare. Respekt för kunderna, för partnerna och för miljön: det är vad detta varumärke står för.

Parlux hårtorkar

Kvaliteten hos det här varumärket återspeglas i dess hårtorkar. De står till exempel för hållbarhet: varje motor som används av märket garanterar minst 2 000 timmars problemfri drift. Dessutom är de bara tysta, problemfria och ljudlösa motorer som används utan vibrationer. Hårtorkarna är lätta, vilket gör dem trevliga att hålla i handen och tack vare de starka men lätta materialen kan hårtorken också ta stryk.

Parlux diffusor

Vi säljer två separata diffusorer till Parlux hårtork. Det är ett tillbehör till din favoritfön som ser till att dina lockar blir vackert fönade. Den ger också mer volym från rötterna. Använder du redan en diffusor?

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.