fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Max Pro

I hårstylingvärlden är Max Pro känt för sina högkvalitativa och innovativa verktyg som användsbåde i salonger och hemma. Oavsett om du drömmer om de perfekta lockarna eller en frisyr som håller hela dagen ,erbjuder Max Pro lösningen.

Sortering

Per sida
Problem med håret
Kategori
 • visa allt
 • visa mindre
Pris
 • visa allt
 • visa mindre

Hårstylingverktyg från Max Pro

Max Pro är ett varumärke som står för innovation, kvalitet och användarvänlighet när det gäller hårstylingverktyg. Med ett sortiment som sträcker sigfrån plattänger till locktänger och hårtorkar strävar varumärket efter att göra professionell hårvård tillgänglig för alla. Deras produkter är utformade med hållbarhet, effektivitet och hårskydd i åtanke, så att du kan styla med självförtroende.

Max Pro-produkter på Salontotal.se

Du hittar olika typer av hårstylingverktyg i vårt sortiment.

 • Plattång: plattängerna fråndetta märke är kända för sin precision och förmåga att få alla typer av hår mjuka och raka utan att orsaka skador. Med avancerad teknik som keramiska plattor och temperaturkontroll säkerställer dessa plattänger hälsosamma och glänsande resultat.
 • Locktänger: Locktången Max Pro ger dig den flexibilitet och kontroll du behöver för att till exempel få snygga lockar eller lösa vågor. Proportionell värmefördelning och olika temperaturalternativ gör att du enkelt kan skapa den perfekta lockningen.
 • Hårfönar: en Max Pro-hårfön kan förändra din hårrutin. Varumärkets hårtorkar är kraftfulla men skonsamma mot håret och hjälper dig att torka håret snabbt och effektivt. De är utformade för att minska frissighet och ge glans till håret.
 • Borstar och kammar: märket erbjuder ett sortiment av borstar och kammar. Dessa verktyg är perfekta för att styla och reda ut ditt hår. De ser till att din frisyr ser perfekt ut hela dagen.

Kolla in de andra kategorierna enkelt på vår webbplats.

Fördelarna med Max Pro

Att välja rätt hårstylingverktyg kan göra en enorm skillnad för hur ditt hår ser ut och känns.

 • Kvalitet och hållbarhet: Max Pro-produkter är utformade för att hålla länge. De är tillverkade av högkvalitativa material och tål daglig användning.
 • Innovativ teknik: Med funktioner som justerbar temperatur, keramiska plattor och jonteknik ser Max Pro-verktygen till att ditt hår skyddas från värme samtidigt som du uppnår salongsvärdiga resultat.
 • Mångsidighet: Max Pro har de verktyg du behöver för att skapa vilken look du vill. Det spelar ingen roll om du har kort eller långt hår, lockigt eller rakt.
 • Användarvänliga: MaxPro-verktygen är utformade för att vara enkla att använda. De är lätta, enkla att hantera och gör det enkelt att styla håret.

Max Pro-produkter hittar du på Salontotal.se

Om du bestämmer dig för att det är dags för rakt, vågigt eller lockigt hår, kan du göra det med Max Pros stylingverktyg. Varumärkets hårfönar, locktänger och plattänger är högkvalitativa, innovativa, mycket enkla att använda och hårskyddande. Så du får hår med en naturlig och hälsosam look.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.