fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Deodorant

Din kropp gör sitt bästa för att hålla kroppstemperaturen. Ett sätt att kyla ner sig är att svettas och det sker främst under armhålorna. Vi svettas alla, men vissa svettas mer och snabbare än andra. För de flesta människor skapar svett under armarna en stark lukt. För att maskera denna lukt och minska svettningen vill du naturligtvis ha den bästa deodoranten. Salontotal.se Här har du kommit till rätt ställe för alla typer av deodoranter. läs mer >

Sortering

Per sida
Hudtyp
Ingredienser
Kategori
Pris
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Olika typer av deodorant

Numera finns det många olika typer och effekter, till exempel spray, roller eller stick. Så du kan välja från ett brett utbud. Naturligtvis spelar lukten av deodoranten också en viktig roll. Salontotal.se S å välj en antiperspirant med en doft du gillar, så att du inte behöver oroa dig för oönskade lukter eller svettfläckar på din skjorta. Hos osshar vi alla typer av deodoranter; deodoranter för män och kvinnor, såväl som unisex. Och antiperspiranta deodoranter som syftar till att minska svettningen, även om du svettas kraftigt. Så att du är skyddad från att svettas under lång tid. Vi har också alla typer av varumärken som har sin egen hudvårdsvision och gör de bästa hudvårdsprodukterna för dig.

Deodorant spray

En vanlig form är deodorantsprayen. I en spray kombineras anti-transparent och doft i flytande form. Tillsammans med drivmedel sprayar man sedan in det under armhålorna. Fördelar med en deospray är att den sprider doften starkt och bra och ofta torkar snabbt. Dessutom är den lätt att fylla på när man är på språng.

Deodorantsticka

En fast form är deodorantstiftet. Här är de aktiva ingredienserna i form av en mjuk tvål som du kan smörja på huden. Ofta i en plastbehållare som du vrider upp för att göra det enkelt att applicera varje gång. En fördel med en deostick är att man inte behöver använda drivmedel och att den inte kan läcka, eftersom den inte är flytande utan i fast form. Dessutom ger sticks i allmänhet ett långvarigt skydd.

Deodorantrulle

En annan form av deo som du applicerar direkt på huden är flytande, nämligen deodorantrullen. Denna fungerar med en kula som rullar genom vätskan och släpper ut den på huden. Vätskan har egenskapen att sprida doften väl, men samtidigt klarar den också av att applicera antiperspiranten direkt på huden. En perfekt kombination, alltså. Rollers är ofta skonsammare mot huden och kan användas direkt efter rakning utan att orsaka irritation.

Naturlig deodorant

Allt du lägger på huden absorberas av kroppen i viss utsträckning, vilket är anledningen till att många människor vill ha naturliga groomingprodukter. Lyckligtvis har vi numera även naturliga deodoranter i vårt sortiment. Dessa är tillverkade av naturliga ingredienser och fungerar lika bra mot oönskad svettlukt och ofta även som antiperspiranter. Naturliga deo innehåller ofta ingredienser som bakpulver, kokosnötsolja och eteriska oljor. De är fria från skadliga kemikalier och parabener, vilket gör dem till ett utmärkt val för känslig hud.

Aluminiumfri deodorant

För dig som är orolig för eventuella hälsorisker med aluminium erbjuder vi även deodoranter utan aluminium. Dessa produkter använder andra ingredienser för att minska svettproduktionen och neutralisera lukt. Aluminiumfria deodoranter är ett bra val för dig med känslig hud eller allergier. De innehåller ofta naturliga ingredienser som magnesium och zink, som neutraliserar lukter på ett säkert sätt.

Perspirex och Fagron deodoranter

Hososs har du kommit till rätt ställe för olika typer och märken avdeodoranter. Ett av de främsta varumärkena vi erbjuder ärPerspirex, känt för sin kraftfulla antiperspiranteffekt . Perspirex ger ett långvarigt skydd mot svettningar och oönskade lukter, även i de mest stressiga situationer. Vi har även Fagron deodoranter i vårt sortiment. Fagron är känt för sina högkvalitativa produkter för personlig vård, inklusive deodoranter som är speciellt utformade för att ta hand om huden och skydda den mot irritation. Fagron erbjuder både traditionella och naturliga alternativ, så du kommer alltid att hitta en produkt som passar dig.

Allt för silkeslen hud

Förutom vår omfattande samling av deodoranter erbjuder vi också högkvalitativa produkter som förbättrar din hud. Överväg en hudolja. En hudolja är perfekt för djup återfuktning och ger din hud en strålande lyster. Vi har också olika body lotions. En body lotion absorberas snabbt av huden och håller huden mjuk och smidig hela dagen. Båda produkterna är viktiga för en komplett hudvårdsrutin och hjälper till att skydda och ge näring åt din hud.

Köp deodorant på Salontotal.se

Salontotal.se Du kan köpa många olika typer av deodorant på . Salontotal.se Beställ nu och njut av fräscha armhålor snart.Ha kul att shoppa på !

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.