fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Deodorant

Nästan alla använder deodorant, eftersom vi alla vill undvika en obehaglig lukt. En bra deodorant maskerar inte bara lukten, utan tar också hand om huden och minskar svettningen. På Salontotal.se har vi olika typer av deodoranter, så det finns alltid en lämplig deodorant för dig!

Sortering

Per sida
Ingredienser
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Bästa deodorant

Din kropp gör sitt bästa för att upprätthålla kroppstemperaturen. Ett sätt att svalka sig är att svettas och det sker främst under armhålorna. Vi svettas alla, men vissa svettas mer och snabbare än andra. Särskilt under armhålan skapar detta en stark lukt. För att maskera lukten och minska svettningen vill du naturligtvis ha den bästa deodoranten.

Numera finns det många olika typer och effekter, till exempel spray, roller eller stick. Du kan alltså välja mellan ett brett utbud. Självklart spelar deodorantens lukt också en stor roll. Välj därför en antiperspirant med en doft som du gillar, så att du inte längre behöver oroa dig för oönskade lukter eller svettfläckar på skjortan.

Salontotal.se har vi alla sorters deodoranter, både för män, kvinnor och unisex. Och antiperspirant deodoranter som syftar till att minska svettningen, även om du svettas mycket. Så att du är skyddad från svettning under lång tid. Vi har också alla typer av märken som har sin egen hudvårdsvision och tillverkar de bästa hudvårdsprodukterna för dig.

Deodorantspray

En vanlig form är deodorantspray. I en spray kombineras antitransparent och doft i flytande form. Tillsammans med drivmedel sprutas det sedan under armhålorna. Fördelen med en deospray är att den sprider doften starkt och väl.

Deodorantstick

En fast form är deodorantstickan. Här tillverkas de fungerande ingredienserna i form av en mjuk tvål som du kan smörja in på huden. Ofta i en plastbehållare som du vrider upp för att göra det lätt att applicera varje gång. En fördel med ett deodorantstick är att man inte behöver använda drivmedel och att det inte kan läcka, eftersom det inte är en vätska utan en fast form.

Deodorant Roller

En annan form av deo som du applicerar direkt på huden är flytande, nämligen deodorantroller. Den fungerar med en boll som rullar genom vätskan och släpper ut den på huden. Vätskan har egenskapen att sprida doften väl, men samtidigt lyckas den också applicera antiperspiranten direkt på huden. En perfekt kombination alltså.

Naturlig deodorant

Allt du lägger på huden absorberas i viss mån av kroppen, vilket är anledningen till att många människor vill ha naturliga produkter för personlig vård. Som tur är har vi numera även naturliga deodoranter i vårt sortiment. De är tillverkade av naturliga ingredienser och fungerar lika bra mot oönskad svettlukt och ofta även som antiperspiranter.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.