fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Vax

Letar du efter ett fint hårvax som passar din hårtyp? Salontotal.se Då är du på rätt plats. Vill du att ditt hår ska hålla sig i form under lång tid utan att håret blir hårt? Då är ett vax den perfekta lösningen för dig. Ett vax är lite fetare än en gel så det blir inte hårt. Du använder bara en liten mängd vax medan det stannar kvar i håret längre. Efter användning kommer ditt hår att hålla sig stadigt i form!

Sortering

Per sida
Featured
Problem med håret
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Det bästa hårvaxet

Ett vax gör det enkelt att styla håret, och det fina med det är att du kan styla om det även efter användning. Det är motsatsen till en gel och härdar därför inte håret. Strukturen i ett vax är generellt hård och torr i konsistensen. En favoritstylingprodukt för många!

Vad gör ett vax med ditt hår?

Hårvax kan användas för att styla kort till medellångt hår. Det är särskilt lämpligt för att styla håret upp eller bakåt. Fördelen med vax? Det gör att du kan definiera ditt hår snyggt och du kan enkelt styla det igen. Du kan också välja om du vill ha en matt eller glänsande look. Detta anges snyggt per produkt.

Olika typer av vax

Så det finns olika typer tillgängliga. Vi kommer att förklara några av dem nedan:

  • Vattenbaserat hårvax: REF Rough Wax 505 ger volym, struktur och maximal styrka till håret. Det ger håret definition, textur och extrem separation med en matt finish.
  • Hårvaxmed matt finish: Red One Matte Hair Wax Black ger håret en matt finish. Du kan enkelt styla ditt hår som sitter på plats hela dagen.
  • Hårvaxmed glansig finish: Red One Full Force Aqua Hair Wax Blue har en härlig doft av bubbelgum. Du kan enkelt styla ditt hår som du vill utan att det gör håret fett eller hårt. Dessutom ger det ditt hår en vacker glans.

Hur använder man vax?

Innan du applicerar vax kan du följa dessa steg:

Steg 1 : ta en liten mängd på fingret ungefär lika stor som en ärta.
Steg 2 : gnugga det varmt i handflatan för att göra det lättare att applicera.
Steg
3 : applicera det på håret. Du kan till exempel börja längst bak i håret och sedan långsamt arbeta dig fram.
Steg 4
: om det behövs, använd fingertopparna för att styla lösa strån.

Tips: att styla håret med vax har inte riktigt någon riktlinje för vad som är rätt eller fel. Det är dock viktigt att inte använda för mycket så att håret inte blir för fett.

 

Vanliga frågor och svar

Vad är vax?

Vax är en stylingprodukt som gör det enkelt att styla håret. Det gör inte håret hårt som gelé. Det är perfekt för kort till medellångt hår och du kan välja en matt eller glansig finish.

Hur använder man vax?

Att använda vax är lätt som en plätt! Ta lite, beroende på hårmängden, gnugga det varmt mellan händerna och applicera det i håret. Börja baktill och arbeta dig framåt. Och om du har varit lite för entusiastisk, oroa dig inte, du kan enkelt styla om det.

Vilket vax är bra för ditt hår?

Det finns så många bra vaxer där ute! Oavsett om du vill ha en matt finish, glansig look eller något vattenbaserat, beror det helt på vad du föredrar. Salontotal.se Kolla in produktbeskrivningarna och recensionerna på och hitta din perfekta match.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.