fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Hårvax

Letar du efter ett fint hårvax som passar din hårtyp? Då är Salontotal.se rätt plats att vara på. Vill du att ditt hår ska hålla sig i form länge utan att det blir hårt? Då är ett vax den perfekta lösningen för dig. Ett vax är något fetare än en gel så att det inte blir hårt. Du använder bara en liten mängd vax och det stannar längre i håret. Ditt hår håller sig i form hela dagen om du använder ett hårvax.

Sortering

Per sida
Featured
Ingredienser
  • visa allt
  • visa mindre
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Det bästa hårvaxet

Ett vax gör det enkelt att styla håret och det fina med det är att du också kan styla om det efter användning. Det är motsatsen till en gel och härdar därför inte håret. Ett vax har i allmänhet en hård och torr konsistens.

Vad gör vaxet med håret?

Med hårvax kan du styla kort till medellångt hår och ge extra stadga i håret. Den är särskilt lämplig för att styla håret uppåt eller bakåt. Fördelen med vax? Det gör att du kan definiera ditt hår fint och du kan enkelt styla det igen. Du kan också välja om du vill ha ett matt eller glänsande utseende.

Olika typer av vax

Det finns alltså olika typer. Vi förklarar några av dem nedan:

Vattenbaserat hårvax: REF Rough Wax 505 är ett hårvax som ger volym, struktur och maximal styrka. Detta hårvax ger håret definition, textur och extrem separation med en matt finish.

Hårvax med matt finish: Red One Matte Hair Wax Black är ett stylingvax med matt finish. Med detta vax kan du enkelt styla ditt hår och det kommer också att hålla sig i form länge.

Hårvax med glansig finish: Red One Full Force Aqua Hair Wax Blue är ett vax med doft av bubblgum. Med detta vax kan du styla ditt hår som du vill utan att det blir fett eller hårt. Dessutom ger den håret glans.

Hur man använder den

Innan du applicerar vaxet kan du följa dessa steg:

Steg 1: Ta en liten mängd på fingret, ungefär lika stor som en ärta.
Steg 2: gnugga den i handflatan och gnugga den mellan händerna så att den blir varm och lättare att applicera.
Steg 3
: applicera den på håret. Du kan t.ex. börja med bakre delen av håret och arbeta dig långsamt fram till framsidan.
Steg 4:
Använd vid behov fingertopparna för att styla lösa strån.

Tips: Att styla håret med vax har inga riktlinjer för vad som är rätt eller fel. Det är dock viktigt att inte använda för mycket så att håret inte blir för fett.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.