fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Hårverktyg

I vårt sortiment hittar du många olika typer av stylingverktyg och tillbehör till hårverktyg. Ett hårverktyg är ett måste för att du ska kunna styla ditt hår eller skägg på ett snyggt sätt. Med en locktång kan du t.ex. skapa extra volym och med en trimmer kan du enkelt ge ditt skägg en snygg och slät finish. På Salontotal.se hittar du alla verktyg du behöver för att skapa eller bättra på vackra frisyrer. Så att du kan få din önskade frisyr.

Sortering

Per sida
Kategori
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Hårtork och diffusor

Ett av de mest kända hårverktygen är hårtorken. Med en hårtork kan du torka håret enkelt och på kort tid. Tack vare enhetens varma luftflöde torkar håret snabbt. Har du lockar? Välj då en hårtork med diffusor. En diffusor är ett tillbehör som håller håret på plats under föntorkning. Detta förhindrar frissigt hår.

Borste för hårtork

För mer volym vid hårrötterna är en fönborste perfekt. Med en fönborste kan du också enkelt skapa en vacker blow-out-look. Förutom fönborstar finns det även rundborstar som du kan använda när du fönar håret. Dessa skapar volym och ger håret en fin föning.

Plattång

När håret är torrt kan du börja styla det. En plattång gör håret slätt och vackert glansigt. Hårverktyg värms ofta upp inom några minuter och glider lätt genom håret tack vare sina plattor. En fin plattång är lämplig för alla hårtyper.

Locktång

Vackra lockar skapas med en locktång. Den runda tungan värms upp och ser till att ditt hår faller i en fin våg. En locktång finns i olika diametrar, så beroende på storleken kan du skapa stora eller små lockar. Använd alltid ett värmeskydd för att skydda ditt hår från ett värmande verktyg

Hårklippare

Med en hårklippare kan du raka håret till önskad längd eller göra skägget tätt. Fullt trimmat eller en undercut: ett bra par klippare kan hjälpa till. De finns i både sladdlösa och inkopplade versioner. De finns också i olika storlekar.

Trimmer

Med en trimmer kan du enkelt trimma konturerna av hår eller skägg och hålla mustasch, skägg eller polisonger snygga. Dessa hårverktyg levereras ofta med flera tillbehör för att trimma hårstråna till önskad längd. Förutom en trimmer för huvud- och skägghår har du även trimmer för öron- och näshår. Du kan också komma till oss för klippare och trimmertillbehör.

Beställning av hårverktyg från Salontotal.se

Hårverktyg är ett måste i varje badrum. Oavsett om du vill styla ditt hår med en locktång eller röra upp med en trimmer. Om du vill använda ett av hårverktygen kan du beställa dem med många fördelar på Salontotal.se. Har du någon fråga? Vår kundtjänst hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.