fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Verktyg

I vårt omfattande sortiment hittar du verktyg som hjälper dig att styla ditt hår perfekt. Genom att använda rätt locktång, hårtork eller plattång kan du skapa den perfekta locken eller styla ditt hår. Vi har också olika hårklippare och trimmer för att styla ditt hår, skägg, mustasch och/eller polisonger. Välj bland våra olika tillbehör som klipphuvuden, borstar och kammar för att göra slutresultatet ännu vackrare!

Sortering

Per sida
Kategori
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

De bästa hårverktygen för dig

I vårt sortiment hittar du många olika typer av stylingverktyg och tillbehör. Ett verktyg är en nödvändig produkt för att styla ditt hår eller skägg. Med en locktång kan du till exempel skapa mycket extra volym och med en trimmer kan du enkelt ge skägget en snygg och slät finish. På den här sidan hittar du alla verktyg du behöver för att skapa eller uppdatera din (önskade) frisyr. För att styla håret snyggt efter stylingen hittar du också många fina kammar och borstar.

När du använder värmeverktyg ska du alltid komma ihåg att skydda håret med ett värmeskydd!

Hårtork och borste för hårfön

Med en hårtork kan du torka håret enkelt och snabbt. Tack vare hårtorkens varma luftflöde torkar håret mycket snabbare än när du låter det lufttorka. En hårtork hjälper också håret att behålla sin elasticitet och gör det mer voluminöst. Har du lockar? Välj då en hårtork med diffusor. En diffusor är ett tillbehör med flera stift som ser till att håret hålls på plats när du fönar det. Så du kan undvika frissigt hår!

Vill du ha volym från rötterna? Använd sedan en borste med en fön. Det skapar ett voluminöst hårhuvud, håret får mer kropp och ser fylligare ut. En borste för fön gör det också enkelt att skapa en vacker blow-out-look! Handla den bästa borsten för ditt hår på Salontopper. Gå till exempel till Babyliss Föhnborstel.

Förutom hårfönsborstar finns det även rundborstar som du kan använda när du fönar ditt hår. De skapar volym och ger håret en fin fläkt.

Lockjärn och plattång

När håret är torrt kan du börja styla det. Du kan styla det med plattång eller ge det volym och fina lockar med locktång.

En plattång gör håret smidigt och glansigt. Verktyget värms ofta upp inom några minuter och glider lätt genom håret tack vare plattorna. Hos Salontopper hittar du den bästa plattången för ditt hår. Välj till exempel Chi stijltang. Denna fina plattång passar alla hårtyper och ger förutom att den rätar ut håret även en vacker glans.

Skapa vackra lockar med en locktång! Den här runda tången värmer upp och får ditt hår att falla i en vacker våg. Lockenstrålen finns i olika diametrar, så beroende på storleken kan du skapa stora eller små lockar.

Klippare och trimmer

Med en hårklippare eller trimmer kan du klippa håret till önskad längd eller avsluta skägget snyggt.

En klippare är faktiskt en större version av en trimmer. Det här verktyget har en kraftfull motor och gör att du enkelt kan raka av långt och/eller tjockt hår. Helt klippta eller underklippta; en bra klippare kan hjälpa dig med det. De finns både sladdlösa och med stickpropp och i olika storlekar. En fin klippare som håller länge är Wahl tondeuse.

Med en trimmer kan du enkelt trimma hår eller skäggkonturer och hålla mustasch, skägg eller polisonger snyggt i form. Verktyget ligger lätt i handen och levereras ofta med flera olika uppsättningsdelar för att trimma håret till önskad längd. En bra trimmer av hög kvalitet är till exempel Comair trimmer.

Förutom en trimmer för huvud- och skägghår har du även en för öron- och näshår. Så du gillar inte oönskat hår? Då är bland annat denna Moser Senso rätt för dig!

Det är viktigt att du underhåller din klippare och trimmer ordentligt och även byter ut klipphuvudet eller laddningsstationen (om den är tom) då och då! För tillbehör till klippare och trimmer, vänligen kontakta oss.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.