fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Balmain hårprodukter

Balmain hair gear är ett lyxmärke som specialiserar sig på hårvårdsprodukter och stylingverktyg av högsta kvalitet. Salontotal.se är en av de auktoriserade Balmain Hair återförsäljarna och erbjuder ett brett utbud av Balmain hårprodukter och tillbehör, inklusive Balmain fönborste, hårförlängningar, hårstycken, locktänger och mycket mer. Om du letar efter Balmain hårprodukter av högsta kvalitet är Salontotal.se ett utmärkt ställe att börja på.Oavsett om du letar efter en subtil förändring eller en dramatisk förvandling har Balmain hårprodukter på Salontotal.se något för alla.

Sortering

Per sida
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Funktioner Doublehair by Balmain

  • Lyxigt varumärke
  • Högsta kvalitet

Funktioner Doublehair by Balmain

  • Lyxigt varumärke
  • Högsta kvalitet

Balmain Hår

Balmain Paris Hair Couture har mer än 40 års erfarenhet av att kombinera hårprodukter med de senaste catwalktrenderna. Alla hårprodukter från Balmain Paris är inspirerade av de senaste backstage-hemligheterna och produkterna återspeglar därför allt som en elegant kvinna behöver för att skapa en catwalk-värdig look. Balmain är noga med varje liten detalj och forskar ständigt i DNA för att skapa de bästa teknikerna för att säkerställa bästa kvalitet. Balmain har genom åren skapat stor respekt och förtroende, vilket gör att det vackra varumärket alltid respekteras. Balmains långsiktiga vision bygger på varumärkets historia, kreativitet och innovation. Framgången för Balmain Paris Hair Couture borgar för en lovande framtid full av lyxiga, couture-värdiga hårprodukter.

Balmain-förlängningar

En av de mest populära produkterna är Balmain Extensions. Detta är inte förvånande: förlängningarna är av extremt hög kvalitet och är gjorda av äkta människohår. Balmain Extensions erbjuder oändliga möjligheter. Du hittar Balmain Hair Professional Collection för vackra hårförlängningar, Ready to Wear Collection för när du vill ha en fin frans eller lekfull hästsvans på en fest och Professional Aftercare Collection för att ta hand om dina förlängningar och hålla dem vackra under lång tid. Med Balmain Extensions är du garanterad en vacker frisyr och ingen frisyr eller hårlängd är omöjlig.

 

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.