fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Mason Pearson

Salontotal.se hittar du ett brett utbud av Mason Pearson-hårborstar. När du håller i en av de fina Mason Pearson-borstarna känner du omedelbart dess kvalitet och magi. En sak är säker, när du väl har vant dig vid en Mason Pearson-borste kommer du aldrig att vilja ha något annat! Förutom att den reder ut ditt hår på nolltid har den många andra bra funktioner... Läs mer >>

Sortering

Per sida
Problem med håret
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Mason Pearson Brush

Ett historiskt företag som faktiskt är familjeägt och har funnits i 130 år. Den är därför full av hantverk och innovation. Den brittiska designen har varit älskad i flera generationer och är fortfarande en av de bästa på marknaden. Mason Pearson, varumärkets ingenjör och uppfinnare, började sin karriär med att konstruera vävstolar för bearbetning av ull. Inte mycket senare var Mason den första som uppfann en borrborrmaskin och på så sätt föddes detta underbara varumärke!

Handgjord borste

I Mason Pearsons sortiment hittar du ett mycket brett utbud av hårborstar av högsta kvalitet. Den reder försiktigt ut håret, ger en vacker glans och stimulerar cirkulationen i hårbotten. Kort sagt, mjukt, glänsande och friskt hår efter att ha använt en av Mason Pearsons fina hårborstar. Det dröjde ända till 1905 innan han förbättrade och finslipade sin teknik, som fortfarande till stor del måste göras för hand. Den pneumatiska hårborsten med gummikudde var född och han patenterade sin produkt. Den grundläggande produkten har knappt förändrats sedan 1920-talet, den är fortfarande magisk i håret och många svär på den!

De olika typerna av borstar

Vad är skillnaden mellan Mason Pearson-borstarna? Det är viktigt att först titta på din hårtyp och ta hänsyn till hur tjockt ditt hår är. Mason Pearson Small Extra Pure Bristle B2 är till exempel speciellt utformad för fint hår. Mason Pearson BN3 Handy Bristle & Nylon-borsten är återigen lämplig för normalt till tjockt hår. Detta är också tydligt angivet på penslarna.

Hur rengör man Mason Pearson-borsten?

Det är viktigt att hålla din hårborste ren och uppdaterad. För detta ändamål medföljer en liten borste för att rengöra borsten regelbundet. Borsten levereras med detaljerad information om hur du håller din borste i gott skick så att den kan hålla så länge som möjligt. Använd till exempel inte rengöringsmedel för att rengöra din borste, eftersom det skadar borstarna och den röda kudden. Hårborsten är en hållbar hårprodukt som du kan njuta av i många år! Du kan också välja att använda Mason Pearson Hairbrush Cleaner 100ml när du rengör din borste.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.