fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Parfymer för män

Ge dig själv en fantastisk doft genom att använda en parfym. Oavsett om du använder en parfym varje dag eller bara vid speciella tillfällen har vi de perfekta herrparfymerna för alla tillfällen. Handla dina favoritdofter för män nu på Salontotal.se!

Sortering

Per sida
Typ av gåva
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke

De bästa dofterna för män

En doft är mycket personlig, och därför är det svårt att säga vilka de bästa herrdofterna är. Föredrar du tunga herrdofter eller en söt och fräsch doft? I vårt sortiment hittar du flera fina dofter för män. Ska du välja en ny parfym för ett speciellt tillfälle, som en dejtkväll eller din bröllopsdag? Eller letar du efter fina herrparfymer som du kan ha på jobbet, men också på kvällen? Då är Salontotal.se rätt plats att vara på. Välj din favoritparfym och låt andra och dig själv njuta av en utsökt doft!

Presenttips: En parfym är alltid trevlig att ge och ännu trevligare att få. Välj den välbekanta doften eller något annat.

Olika typer av herrparfymer

Naturligtvis finns det många olika typer av herrparfymer. Du kan välja den doft som du gillar och som passar dig. Det finns även Eau de Toilette och Eau de Parfum i herrparfymer, men vad är skillnaden? En Eau de Toilette har en lägre koncentration av doftkomponenter, och denna doft försvinner i allmänhet lite snabbare från huden. Om du sprayar en Eau de Parfum, som har en högre koncentration av doftkomponenter, kommer du att känna doften av din parfym längre.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.